solyanreklam
sagreklam

Kalite Eğitimden Geçer

Kalite Eğitimden Geçer

Kalite Eğitimden Geçer
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Kalite Yönetim Sistemleri ve Kurumsal Mükemmellik Çalmalarna 2014 ylnda balayan Mersin Büyükehir Belediyesi, vatandalarna kaliteli hizmet sunmak amacyla çalanlarna eitim vermeye devam ediyor.

Kalite çalmalarnda baarl olabilmenin en temel kriterlerinden birinin çalanlarn yetkinliklerini artrarak, yüksek performansl ve hizmet odakl insan kayna oluturabilmek olduunun bilincinde olan Büyükehir Belediyesi, bünyesinde hizmet veren çalanlarna ISO 9001 Kalite Yönetim Sistemi, ISO 14001 Çevre Yönetim Sistemi, OHSAS Sal ve Güvenlii Yönetim Sistemi konularnda eitim veriyor.

Vatanda, payda ve çalan odakl, kaynaklar etkin ve verimli bir ekilde kullanan, sürdürülebilir, katlmc ve çoulcu, adil, effaf, hesap verilebilir bir yönetim ve vizyon anlay ile çalmalarn sürdüren Büyükehir Belediyesi kalite yolculuuna emin admlarla devam ediyor.

Süreç iyiletirme, Kaliteli Hizmet Sunumu ve Mükemmellik Yaklamnn tüm birimlere yaylm ve ihtiyaç duyulan birimlerde, eitimlerle yetkilendirilen yeni Birim Kalite Yönetim Sistem Sorumlularnn görevlendirilmesi amacyla çalanlara eitim veriliyor. 5 ubat’ta balayan ve iin uzman nitelikli eitimciler tarafndan tam zamanl olarak 40 kiilik çalan grubuna verilen eitimler 9 ubat tarihine kadar devam edecek. Büyükehir Belediyesi’nin hizmet kalitesini yükseltecek olan eitimler, hem vatandalarn hem de çalanlarn memnuniyetini artracak.

Birim Kalite Yönetim Sistem Sorumlular Yetitiriliyor

Türkiye’de kaliteye yön veren yerel yönetimler arasnda öncü olan Mersin Büyükehir Belediyesi; kaliteli ve yenilikçi hizmet sunumu, süreçlerle ve sistemlerle yönetim konularnda baarsn her geçen gün arttryor. Kalite çalmalarnn yürütücüsü olan birim kalite yönetim sistem sorumlular, ald eitimler ve görev ald projeler sayesinde yetkinliklerini sürekli iyiletirecek ve gelitirecek.

Gerçekletirilecek olan “Birim Kalite Yönetim Sistem Sorumlusu Eitimi” ile Kalite ve Mükemmellik Çalmalarnn tüm birimlere yaylm salanrken, Birim Kalite Yönetim Sistem Sorumlular’nn says arttrlarak, kalite yaklamnn Büyükehir Belediyesi’nin her birimine ve hizmet noktasna yaylmas amaçlanyor.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık