solyanreklam
sagreklam

Bahçeli?yi Görmek İsteyen Kaya Çifti Engelleri Büyükşehirle Aştı

Bahçeli?yi Görmek İsteyen Kaya Çifti Engelleri Büyükşehirle Aştı

Bahçeli?yi Görmek İsteyen Kaya Çifti Engelleri Büyükşehirle Aştı
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Büyükehir Belediyesi tarafndan hayata geçirilen 1923 projenin toplu açl ve temel atma töreni için Mersin’e gelen Devlet Bahçeli’yi görmek isteyen ancak kendi imkânlar ile alana gelemeyen Mehmet Kaya ve engelli ei Yldz Kaya’nn çarsna Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz kaytsz kalmad.

1923 Projenin Toplu Açl ve Temel Atma Töreni’nde MHP Genel Bakan Devlet Bahçeli’yi görmek isteyen Mehmet Kaya ve engelli ei Yldz Kaya engelli bireylere özel transfer arac ile Cumhuriyet Meydan’na getirildi.

Devlet Bahçeli’yi görmek isteyen ancak ei engelli olduu için kendi imkânlar ile Cumhuriyet Meydan’na gelmekte zorlanan Mehmet Kaya sosyal medyadan Büyükehir Belediyesi’ne ulat. Törene katlmak istediklerini ancak ei engelli olduu için alana gelmekte zorlanacaklarn bildiren Mehmet Kaya’nn çars yantsz kalmad. Tören öncesi Güne Mahallesi’nde ki evlerinden transfer arac ile alnan çift Cumhuriyet Meydan’na getirildi.

Ellerinde Türk bayraklar ile alana gelen çift kendisine bu imkân tand için Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkür etti.

“Bundan önceki belediyelerin hizmetle alakalar yoktu”

Büyükehir Belediyesi’ne istekleri her an ulaabildiklerini söyleyen Mehmet Kaya, “Ne zaman ihtiyacmz olsa Büyükehir Belediyesi’ne ulayoruz. imiz olduu zaman ekipler geliyor, yardmc oluyor. Bir gün önce haber veriyoruz gelip evimizden alyorlar ve gideceimiz yere brakyorlar. Bugün de törene gelmeyi çok istiyorduk. Büyükehir Belediyesi’ne ulatk, geldiler aldlar.  Allah raz olsun hepsinden. Hizmetlerinden çok memnunuz. Bundan önceki belediyeleri de biliyoruz. Hizmetle hiç alakalar yoktu. Hem Mersin’e hem de vatandaa olan hizmetleri için Burhanettin Bakanmza çok teekkür ederiz” dedi.

Transfer arac ile tören alanna gelen Yldz Kaya Büyükehir Belediyesi’nin tüm hizmetlerinden memnun olduunu ve ba skt zaman imdadna yetitiini belirterek, “Büyükehir Belediye Bakanmzdan Allah raz olsun. Hastaneye gitmemiz gerekiyor aryoruz geliyorlar. Her sorunumuzda yardmc oluyorlar. Zaten Burhanettin Bakanmzn hizmetlerini bildiimiz ve destek olmak istediimiz için törene geldik. Kendisinin hizmetlerinden de çalanlarndan da çok memnunuz. Bize çok yardmc oluyorlar. Allah hepsinden raz olsun” eklinde konutu.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık