solyanreklam
sagreklam

İşte Aşkın Selfiesi 2017’nin Kazananları…

Beşiktaş Belediyesi’nin 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında düzenlediği ödüllü “Aşkın Self...

İşte Aşkın Selfiesi 2017’nin Kazananları…
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

Beşiktaş Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Aşkın Selfiesi 2017’nin kazananları belli oldu.

Facebook, Twitter ve İnstagram hesapları üzerinden çektikleri birbirinden güzel selfie (özçekim) fotoğraflarını #AşkınSelfiesi2017 etiketiyle paylaşan katılımcılar, 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel hediyeler için yarıştı. Kazanan ilk üç çifti, rüya gibi ödüllerle buluşturacak olan yarışmaya katılmak için tek yapılması gereken ise #AşkınSelfiesi2017 etiketi ile Beşiktaş sınırları içinde çektikleri fotoğrafı paylaşmaktı…

Son katılım tarihi 11 Şubat 2017 Cumartesi günü olan yarışmanın kazananları, 13 Şubat Pazartesi günü pek çok ünlü isimden oluşan jürinin seçimiyle noter huzurda belirlendi.

Aşkın Selfiesi 2017 yarışmasının jürisinde; Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar ve eşi Özlem Hazinedar, Rusya İstanbul Başkonsolosu Andrey Podelyshev ve eşi Darina Podelyshev, Pelin Batu, Helin Avşar, Akın Saatçi, Yakup Avşar ve eşi Dilek Avşar, Cem Karakuş ve Elif Demiralp yer aldı.

Aşkın Selfiesi 2017 yarışmasının jürisi, 13 Şubat Pazartesi günü Raffles Otel Zorlu Center'da düzenlenen basın toplantısında bir araya geldi. Sunuculuğunu Elif Güvendik ve Vatan Şaşmaz’ın üstlendiği toplantıda, tanıtım videolarının gösterilmesi ardından jüri seçimlerini yaptı.

Noter huzurunda neticelenen yarışmada dereceye giren çiftlerden birinciye Küba, ikinciye Amerika ve üçüncü olan iki kişiye de helikopterle İstanbul turu hediye edildi. Jüri tarafından çok beğenilen bir diğer fotoğraf da jüri özel ödülüne layık görüldü.


Yarışmada Dereceye Girenler

1. Asil Kazanan - Aslıhan Akdağ




2. Asil Kazanan - Elcan Varışlı




3. Asil Kazanan - Rabia Vardar 



3. Asil Kazanan - Şerife Güloğlu Çakmak





Jüri Özel Ödülü - Engin Cangül


HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık