solyanreklam
sagreklam

14 Şubat’ta Kalpler Aşk İçin Koşacak!

Beşiktaş Belediyesi, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde “Aşk İçin Koş” etkinliği düzenliyor.

14 Şubat’ta Kalpler Aşk İçin Koşacak!
  • 03 Ağustos 2018, Cuma 14:09

“Aşk İçin Koş”; katılımcıları monotonluktan, sıradanlıktan, bağımlılıktan uzaklaştıracak ve sporun içerisinde var olan sağlıklı yaşam, zindelik, birliktelik, dostluk ruhunu toplumun tüm kitlelerine yaymayı sağlayabilecek özellikte tasarlanmış ilk ve tek sosyal topluluk projesidir. "Aşk İçin Koş", aynı zamanda toplum içerisinde aşk, sevgi, birlik, bütünlük ve saygı gibi olguları hareketlendirmeyi hedefleyen ulusal bir toplum hareketi olma amacını taşıyor.

Teması; “Aşk, Sevgi, Birlik ve Dostluk” olan “Aşk İçin Koş” organizasyonu; katılımcılarına sağlıklı yaşam, zindelik ve egzersiz alışkanlığı kazandırma amaçlı olmasının yanı sıra bir “Spor Ağı” oluşturarak benzeri özel gün ve tarihleri sporla birleştirmeyi hedefliyor.

Koşu, 14 Şubat 2017 Salı günü, saat 19.30’da Bebek Parkı önünden başlayarak Kuruçeşme’de son bulacak. Katılımcılar, sahil yolundan Ortaköy istikametine doğru 2,5 km koşacak. Aşk İçin Koş etkinliği, saat 20.30 civarında Halide Hanım Korusu'na gelmeden Aşk Kafe’nin önünde son bulacak.

Etkinlik ücretsiz olarak halka açıktır.


askicinkos.com
www.facebook.com/askicinkos
Etkinlik sayfası için tıklayınız.




BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık