solyanreklam
sagreklam

İsmet İnönü Bulvarı’na Üst Geçit Yapılıyor

İsmet İnönü Bulvarı’na Üst Geçit Yapılıyor

İsmet İnönü Bulvarı’na Üst Geçit Yapılıyor
  • 12 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi yaya güvenliini salamak için hayata geçirecei smet nönü Bulvar üst geçitlerinin yapmna balad. Yapmna balanan üst geçit çalmalar vatandalardan büyük beeni toplad.

Mersin’de kaliteli ve konforlu ulam an oluturan ve ulam alannda hayata geçirdii hizmetlerle mersin trafiine nefes aldran Mersin Büyükehir Belediyesi, yaya trafii alannda yapt hizmetlerle de takdir toplamaya devam ediyor. Daha önce yapt modern, asansörlü ve yürüyen merdivenli üst geçitlerle Mersin’e güvenli ve estetik üst geçitleri kazandran Büyükehir Belediyesi, smet nönü Bulvar’nda yaplacak olan üst geçitlerin yapmna balad.

“Özellikle bu bölgeye yaplmas çok önemli bir karar”

smet nönü Bulvar’na yaplacak olan üst geçitlerin ihtiyaç olduunu ifade eden vatandalar çalmalardan memnun. Kardan karya geçmek isteyen yayalarn bundan sonraki süreçte üst geçidi kullanacan ve kaza riskinin en aza ineceini belirten vatandalar, Büyükehir Belediyesi’ne çalmalardan dolay teekkür etti.

Trafik younluunun fazla olduu smet nönü Bulvar’nda üst geçidin gerekli olduunu söyleyen vatanda Ylmaz Oran, “Büyükehir Belediyesinin balatm olduu bu çalmann yayalar için iyi olacan, kazalar önleyeceini düünüyorum. nsanlarmz trafie uyum salam olurlar. Büyükehir’in bu çalmasndan çok memnun kalrz” dedi.

Üst geçit yaplmas ile kardan karya geçmek isteyen vatandalarn yolu kullanmak yerine üste geçidi kullanacan ifade eden vatanda Turan Çetin, “Bu bölge trafiin bölgede en youn olduu alanlardan biri. Yllardan beri bu bölgede istenmeyen kazalar meydana geliyor. Üst geçit çalmasnn yaplmas yayalarn huzuru ve refah için çok önemli. Önemli olan gençlerin çocuklarn kardan karya komak yerine modern medeniyetlerde olduu gibi üst geçidi kullanmas bir ilin ne kadar gelimi olduunu gösteriyor. Özellikle bu bölgeye yaplmas çok önemli bir karar. Bu ekilde kazalarn azalacana inanyoruz” ifadelerini kulland.

Ksa sürede tamamlanacak

Özellikle sabah ve akam saatlerinde yaya trafiinin youn olduu Merkez Postanesi ve Yaat han olmak üzere iki noktada yaplacak olan üst geçitler vatandalarn güvenliini salayacak. 5 ay içerisinde tamamlanmas planlanan üste geçitler dezavantajl bireylerin kullanmna uygun olacak. Her geçitte iki adet olmak üzere toplam dört adet engelli asansörü bulunacak. Modern ve kent estetiine uygun ekilde ina edilecek olan üst geçitler yürüyen merdivenli olacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık