solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir’den Fotoğraf Yarışması

Büyükşehir’den Fotoğraf Yarışması

Büyükşehir’den Fotoğraf Yarışması
  • 11 Temmuz 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi amatör veya profesyonel fotorafçlarn fotoraf sanatna olan ilgisini arttrabilmek ve fotoraf sanatnn geliimine katk salayabilmek amacyla ücretsiz fotoraf yarmas düzenlemeye hazrlanyor.

Uluslararas alanda yaplacak bu yarma ayn zamanda Mersin’de ilk kez gerçekleecek olup yarmada konu olarak modern ehircilik, salkl kentleme, kentsel yaam kalitesi, çada kent gibi kategoriler yer alacak. Büyükehir Belediyesi bisiklet kullanmn yaygnlatrmak amacyla; bisikletli ulama ve güvenlie dikkat çekmek, bisikletin hem ehir hem de doayla uyumlu bir ulam arac olduunu ortaya koyup bisikletli yaam özendirmek ve kamuoyu oluturmak gibi konular için ayr bir fotoraf kategorisi belirledi.

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan düzenlenecek olan yarmann yürütme ve yükümlülüü Mersin Fotoraf Dernei (MFD) tarafndan organize edilecek. Fotoraf sanatna ilgi duyan herkesin katlabilmesi için yarmay ücretsiz düzenleyen Büyükehir Belediyesi, ayn zamanda fotoraf merak olanlara frsat sunmakla beraber fotoraf sanatn gelimesine katk salam olacak.

Yarma 4 Kategoride Gerçekleecek

Yarmaya katlm için fotoraflarda 4 kategori oluturulurken belirlenen kategorilere göre; biri renkli dieri siyah-beyaz olmak üzere 2 serbest konulu fotoraf, dier kategoriler ise “Kent ve Yaam”(renkli veya siyah-beyaz) ve “Yaamn içinde Bisiklet”(renkli veya siyah-beyaz) konular olarak belirlendi. Büyükehir Belediyesi’nin düzenleyecei fotoraf yarmasna katlmak isteyen vatandalarn fotoraflarn en geç 27 Austos Pazartesi saat 23.00’e kadar teslim etmeleri gerekecek. Katlmclar internet sitesine yarma için yükledikleri fotoraflarn tümüyle kendilerine ait olduunu ve tüm izinlerinin alndn beyan ve taahhüt etmek zorunda olup yarmaya gönderdii fotorafn kendilerine ait olmad halde kendisininmi gibi göstermeye ve deerlendirme kurulunu yanltmaya yönelik her türlü giriimde diskalifiye olacaklar.

Büyükehirden “Kent ve Yaam” Kategorisine Özel Ödül    

Fotoraflarn teslimlerinden sonra 8-9 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan seçici kurul en baarl fotoraflar seçerek 19 Eylül Çaramba günü sonuçlar açklayarak yarmaclara ödüllerini verecek. Mersin Büyükehir Belediyesi “Kent ve Yaam” temal en baarl fotorafa özel ödül sunacak. Dier dallarda birincilik ödülleri ise Uluslararas Fotoraf Sanat Federasyonu (FIAP) ve Mersin Fotoraf Dernei (MFD) tarafndan 4 Ekim Perembe günü MFD sergi salonunda saat 19.00’da yaplacak ödül töreni ile yarmaclara takdim edilecek olup dereceye giren fotoraflar sergiye açlacak. Ödül ve sergileme alan fotoraflar Mersin Büyükehir Belediyesi arivinde saklanacak ve bu fotoraflar sahiplerinin isimleri belirtilmek kayd ile her türlü tantm amaçl kullanm hakkna sahip olacak ve telif ücreti ödenmeyecek olup, eserlerin kullanm hakk eser sahibi ile ticari olmamak kouluyla Mersin Büyükehir Belediyesine ait olacak.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık