solyanreklam
sagreklam

Hayvanları Koruma Günü Kutlu Olsun

Hayvan türlerinin yok olma tehdidine dikkat çekmek ve insanların hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla 1931 yılından bu yana 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, tüm dünyada kutlanmaktadır.Bitkiler, hayvanlar ve insanlar doğanın bir parçasıdır. Doğal kaynaklarla ilgili ihtiyaçlarımızın sürekli olarak artması, yerleşim alanlarının sürekli olarak büyümesi, yasa dışı avcılık ve sanayi tesislerinin sebep olduğu kirlilik doğanın dengesini bozmaktadır.Doğanın bir parçası olduğumuzun bilinciyle yeryüzünde var olan tüm canlıların yaşam hakkına saygı göstermemiz ve onları korumamız gerekiyor. Hayvanları korumak ve sevmek dünyamızı ve yaşamlarımızı zenginleştirir. Hayvan sevgisi içimizdeki yardımlaşma ve merhamet duygularını güçlendirir.Bu düşüncelerle 4 Ekim Hayvanları Koruma gününü kutluyor, doğayı paylaştığımız sevimli dostlarımızın yaşamlarına yönelik her türlü tehdidin ortadan kalktığı güzel bir dünya diliyorum.Kadir ALBAYRAKTekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı

Hayvanları Koruma Günü Kutlu Olsun
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Hayvan türlerinin yok olma tehdidine dikkat çekmek ve insanların hayvan sevgisini geliştirmek amacıyla 1931 yılından bu yana 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü, tüm dünyada kutlanmaktadır.

Bitkiler, hayvanlar ve insanlar doğanın bir parçasıdır. Doğal kaynaklarla ilgili ihtiyaçlarımızın sürekli olarak artması, yerleşim alanlarının sürekli olarak büyümesi, yasa dışı avcılık ve sanayi tesislerinin sebep olduğu kirlilik doğanın dengesini bozmaktadır.

Doğanın bir parçası olduğumuzun bilinciyle yeryüzünde var olan tüm canlıların yaşam hakkına saygı göstermemiz ve onları korumamız gerekiyor. Hayvanları korumak ve sevmek dünyamızı ve yaşamlarımızı zenginleştirir. Hayvan sevgisi içimizdeki yardımlaşma ve merhamet duygularını güçlendirir.

Bu düşüncelerle 4 Ekim Hayvanları Koruma gününü kutluyor, doğayı paylaştığımız sevimli dostlarımızın yaşamlarına yönelik her türlü tehdidin ortadan kalktığı güzel bir dünya diliyorum.

Kadir ALBAYRAK

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık