solyanreklam
sagreklam

Başkan Albayrak Camiler ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programına Katıldı

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından "Camiler ve Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler" teması ile düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programına katıldı.Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleşen programda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Müftüsü İsmail İpek, basın mensupları ve vatandaşlar da yer aldı."İSLAM'IN TERÖRLE BAĞDAŞTIRILMASINI ASLA KABUL ETMİYORUM"Kuran tilaveti ile başlayan açılış programında konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "Bizlere ne mutlu ki; âlemlere rahmet olan bir peygamberimiz var. Peygamberimizin Veda Hutbesi, dünyanın ilk insan hakları beyannamesidir. Veda Hutbesi'nde `siyahın beyaza üstünlüğü yoktur, üstünlük takvadadır' der. Herkes Veda Hutbesi'ni okumalı. Ben İslam'ın terörle bağdaştırılmasını asla kabul etmiyorum." şeklinde konuştu.Camiler ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programı, yapılan konuşmaların ardından, sinevizyon gösterisi, panel ve ödül takdimi ile son buldu.

Başkan Albayrak Camiler ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programına Katıldı
  • 03 Ekim 2018, Çarşamba 0:00

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Tekirdağ İl Müftülüğü tarafından "Camiler ve Din Hizmetlerine Adanmış Ömürler" teması ile düzenlenen Camiler ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programına katıldı.

Namık Kemal Üniversitesi Konferans Salonunda gerçekleşen programda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra; Tekirdağ Vali Yardımcısı Bekir Sıtkı Hanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Mustafa Aydın, İl Müftüsü İsmail İpek, basın mensupları ve vatandaşlar da yer aldı.

"İSLAM'IN TERÖRLE BAĞDAŞTIRILMASINI ASLA KABUL ETMİYORUM"

Kuran tilaveti ile başlayan açılış programında konuşma gerçekleştiren Başkan Kadir Albayrak, "Bizlere ne mutlu ki; âlemlere rahmet olan bir peygamberimiz var. Peygamberimizin Veda Hutbesi, dünyanın ilk insan hakları beyannamesidir. Veda Hutbesi'nde `siyahın beyaza üstünlüğü yoktur, üstünlük takvadadır' der. Herkes Veda Hutbesi'ni okumalı. Ben İslam'ın terörle bağdaştırılmasını asla kabul etmiyorum." şeklinde konuştu.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Açılış Programı, yapılan konuşmaların ardından, sinevizyon gösterisi, panel ve ödül takdimi ile son buldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık