solyanreklam
sagreklam

Gürültü Eylem Planı 3. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Gürültü Eylem Planı 3. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Gürültü Eylem Planı 3. Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
  • 28 Kasım 2017, Salı 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi ile TÜBTAK arasnda, Mersin’in gürültü eylem planlarnn hazrlanmasna yönelik imzalanan ‘Mersin li Hassas Alanlarnda Gürültü Azaltm Alternatif Senaryolarnn Gelitirilmesi Projesi’ sözlemesi kapsamnda, üçüncü koordinasyon toplants yapld.

Bakanln Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Mustafa Kemal Çokakolu’nun yapt toplantya, Büyükehir Belediyesi’nin ilgili dairelerinden, gürültü haritas hazrlayan ilçe belediyelerinden, Mersin’in kurum ve kurulularndan temsilciler katld.

6 Haziran 2016 tarihinde imzalanarak çalmalara balanan projede gürültü azaltmna aday alanlar ve bu alanlarda uygulanabilecek önlemlerle ilgili alternatif senaryo çalmalar tamamland.

Toplantda, projede tamamlanan aamalar ve ilerleyen dönemlerde yaplacak çalmalar konusunda bilgilendirme ve fikir alverii yaplrken, projenin devamnda alternatif senaryolarn maliyet analizleri yaplarak proje raporu hazrlanacak. Koordinasyon toplantsnda ayn zamanda sorumlu kurum/kurulular ile gürültüden etkilenen paydalarn gürültü azaltm senaryolarnda belirlenen çözüm alternatifleri incelendi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık