solyanreklam
sagreklam

Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu Açılıyor

Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu Açılıyor

Gülnar Eğitim ve Öğretimi Destekleme Kursu Açılıyor
  • 21 Mart 2018, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, üniversiteye hazrlanan gençlere destek olmak ve gelecekte iyi birer bölüm okumalarnn önünü açmak amacyla hayata geçirdii Eitim ve Öretimi Destekleme Kurslarnn 4. ubesini Gülnar’da açyor.

Üniversite okumak isteyen örencilere her türlü eitim ve öretim desteini sunmay amaçlayan ve örencilerin her artta yanlarnda olmay hedefleyen Mersin Büyükehir Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayyla hareket etmeye devam ediyor.

Örencilerin üniversite snavna hazrlanabilmeleri amacyla kaplarn açacak olan Gülnar Eitim ve Öretimi Destekleme Kursu, Mersin Büyükehir Belediyesi ve Mersin l Milli Eitim Müdürlüü arasnda imzalanan protokol kapsamnda kaplarn örencilere açacak.

Bavurular 19-31 Mart tarihleri arasnda

12. snf örencileri ve mezun örencilere hizmet verecek olan Gülnar Eitim ve Öretimi Destekleme Kursunda örenciler bu hizmetten ücretsiz olarak faydalanabilecek.

Gülnar Eitim ve Öretimi Destekleme Kursu’nda eitim görmek isteyen örenciler 19-31 Mart tarihleri arasnda bavurularn yapabilecek.

Gülnar Yeni Otogar 2. katnda hizmet verecek olan merkezde Nisan aynda derslere balanacak.

Bavurular tamamlandktan sonra ise, merkez 23-24 Haziran’da yaplacak olan snava kadar örencilere hizmet verecek. 2019 ylndaki üniversite snav için ise daha sonraki süreçte tekrardan bavurular kabul edilecek.

Tüm kaynaklar Büyükehir Belediyesi tarafndan karlanacak

Tecrübeli, genç ve dinamik öretmen kadrosu ve alannda uzman eitmenler ile eitim verilecek olan kursta tüm kaynaklar, test kitaplar, soru bankalar, yaprak test ve deneme snavlar da ücretsiz olarak Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan karlanacak.

Üniversiteye hazrlk kursu olarak Gülnar’da açlacak olan merkez, Mersin merkez, Tarsus ve Anamur’daki kurslardan sonra 4 ube olarak hizmet verecek. Üniversiteye hazrlk kursu olarak açlan merkez, Mersin merkezde bin, Tarsus’ta bin ve Anamur’da 400 örenci kapasitesi ile hizmet verirken, son olarak açaca Gülnar Eitim ve Öretimi Destekleme Kursu’nda da 400 örenciye eitim vermeyi planlyor.

Bavuru için gerekli evraklar 

Gülnar Eitim ve Öretimi Destekleme Kursu’na bavuru yapmak isteyen örenciler için gerekli evraklar ise öyle: Nüfus Cüzdan Fotokopisi, kametgâh Belgesi, mezunlar için Diploma Fotokopisi, okuyan örencilerin 9, 10 ve 11. snf ortalamalarn gösteren belge, kametli Aile Nüfus Kayt Örnei ile 18 ya üstü aile fertlerinin SGK Dökümü.   

Tüm evraklar hazrlayan örenciler, bavurularn Gülnar Yeni Otogar’nn 2. katnda bulunan bavuru merkezine teslim ederek, bavurularn gerçekletirebilecekler.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık