solyanreklam
sagreklam

Gördes Mezarlıklarında Bayram Temizliği

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, rutin olarak gerçekleştirdiği mezarlık bakım, temizlik ve ilaçlama çalışmalarına Gördes’te devam ediyor. Yakla...

Gördes Mezarlıklarında Bayram Temizliği
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 17:50

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, rutin olarak gerçekleştirdiği mezarlık bakım, temizlik ve ilaçlama çalışmalarına Gördes’te devam ediyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını sıklaştıran Mezarlıklar Daire Başkanlığı ekiplerince, mezarlıkta bulunan yabani otlar ilaçlanıyor, biçiliyor ve kuru dalları budanıyor.

Vatandaşların ebediyete intikal eden yakınlarını daha huzurlu bir ortamda ziyaret edebilmeleri için çalışmalarını sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Daire Başkanlığı, yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde çalışmalarını hızlandırdı. Gördes ilçe genelinde de rutin olarak yürütülen çalışmalarla mezarlıklarda bakım-onarım, temizlik, yabani ot ilaçlanması gerçekleştiriliyor. Ebedi istirahatgahların temizlik, bakım ve onarım işlerini periyodik olarak gerçekleştirildiğini belirten Mezarlıklar Dairesi Başkanı Serpil Çakır,  “Vatandaşlarımızın ebediyete intikal eden yakınlarını ziyaretlerinde, en bakımlı ortamı görmeleri için hummalı çalışmalar sürdürüyoruz. Bu aşamada da Kurban Bayramı dolayısıyla ekiplerimiz, ilçe belediyemizin ekipleriyle eski ve yeni mezarlık alanlarında işbirliğiyle çalışıyor” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık