solyanreklam
sagreklam

Asmacık Cami'nin Temeli Atıldı

Yunusemre ilçesine bağlı Asmacık Mahallesi yeni bir camiye kavuşuyor. İş adamı Polat Yağcı’nın desteğiyle mahalleye kazandırılacak olan cami için temel atma töreni düzen...

Asmacık Cami'nin Temeli Atıldı
  • 12 Ağustos 2018, Pazar 20:57

Yunusemre ilçesine bağlı Asmacık Mahallesi yeni bir camiye kavuşuyor. İş adamı Polat Yağcı’nın desteğiyle mahalleye kazandırılacak olan cami için temel atma töreni düzenlendi. Törene katılan Yunusemre Belediye Meclisi Üyesi Hüseyin Köroğlu vatandaşlara Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı, iş adamı Polat Yağcı’nın destekleriyle Yunusemre ilçesi Asmacık Mahallesi’ne yeni bir cami kazandırılıyor. Mahalleye yapılacak cami için temel atma töreni düzenlendi. Törene Yunusemre Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, iş adamı Polat Yağcı, mahalle sakinleri, çevre mahallelerin muhtarları katıldı. Tören için mahalleye giden Köroğlu, Mahalle Muhtarı Hülya Gezer ve mahalle sakinleri ile sohbet ederek, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün selamlarını iletti. Kuran-ı Kerim tilavetinin okunduğu ve kurban kesildiği törenin ardından yapılan dualar eşliğinde Asmacık Mahallesi’ne yapılacak caminin temeli atıldı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık