Gelibolu Belediye Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Gelibolu Belediye Başkanı M. Mustafa Özacar'ı ağırladı.Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamında gerçekleşen ziyarette Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe de yer aldı. Her iki belediyenin çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunulduğu ziyaret sonunda Başkan Albayrak, Mustafa Özacar'a ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Özacar da Başkan Albayrak'a gösterdiği misafirperverlik nedeni ile teşekkür etti.

Gelibolu Belediye Başkanı'ndan Başkan Albayrak'a Ziyaret
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00