Banarlı Mahallesine Ziyaret

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Süleymanpaşa İlçesine bağlı Banarlı Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.Başkan Kadir Albayrak, Banarlı Mahalle Muhtarı Adem Duyar'ın da yer aldığı ziyarette vatandaşlara Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi ve kendilerinin talep ve önerilerini dinledi.Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak hem Süleymanpaşa'da hem de diğer ilçelerde önemli çalışmalara imza attıkların belirterek çalışmaların devam edeceğini ifade etti.

Banarlı Mahallesine Ziyaret
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00