Büyükşehir Belediyesinin Yatırımları Değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları ile Değerlendirme toplantısında bir araya geldi.Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen toplantıda Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Oral Karakaya, Genel Sekreter Yardımcıları Mehmet Zeki Gürcün, Fatih Ünsal ve Dr. Kaan Gaytancıoğlu, Başkan Danışmanları ile Daire Başkanları yer aldı.Değerlendirme toplantısında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin devam eden ve planlanan yatırımları değerlendirildi.

Büyükşehir Belediyesinin Yatırımları Değerlendirildi
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 0:00