solyanreklam
sagreklam

GELECEĞİN BASKETBOLCULARI MUDANYA'DA YETİŞECEK

GELECEĞİN BASKETBOLCULARI MUDANYA'DA YETİŞECEK

GELECEĞİN BASKETBOLCULARI MUDANYA'DA YETİŞECEK
  • 07 Kasım 2014, Cuma 0:00
GELECEĞİN BASKETBOLCULARI MUDANYA'DA YETİŞECEK
 
Bayanlar Basketbol 2. Ligi takımlarından Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü ilçede geleceğin basketbolcularını yetiştirmek için harekete geçti.  Altyapı çalışmalarına ağırlık veren  Dinçspor bayan basketbol takımı, Göynüklü Mahallesi’nde bulunan Mehmet Zeki Yazıcı ilköğretim Okulunu  pilot bölge  olarak seçti.
 
PİLOT BÖLGE GÖYNÜKLÜ SEÇİLDİ
 
Okulun beden eğitimi öğretmeni Özlem Bacı, Mudanya Belediyesi Dinçspor alt yapı antrenörü Arzu Gürsel ve Dinçspor Menajeri Özgür Altıntaş’ın nezaretinde 2003- 2004 ve 2005 doğumlu 22 kız öğrencinin katılımıyla minik sporcular ilk antrenmanlarını yaptı. Haftada 2 gün Mudanya  Spor salonunda çalışmalarını sürdürecek olan miniklerin çok hevesli ve istekli oldukları gözlenirken, Mudanya Dinçspor  Genel Menajeri Özgür Altıntaş,” Dinçspor kulübü olarak amacımız, Basketbolu Mudanya  halkına sevdirmek ve basketbolda kızlarımızın geleceğine yatırım yapmak. Dinçspor olarak bu konuda genç yetenekleri belirlemek ve basketbola kazandırmak. Pilot bölge olarak belirlediğimiz Göynüklü mahallemizde bulunan Mehmet Zeki Yazıcı okulunda öğrenim gören kız öğrencilerinden oluşturduğumuz 22 kişilik basketbol sever çocuğumuzla çalışmalarımıza başladık’’ diye konuştu. 
 
DİNÇSPOR,  BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR MAÇINA PRESTİJ İÇİN ÇIKACAK
 
Dinçspor kulübü olarak ayrıca genç takım kurma çalışmalarının da devam ettiğini belirten Altıntaş, bu hafta TKB2L liginde zorlu Bursa Büyükşehir Belediyespor deplasmanına prestij mücadelesi vereceklerini belirtti.  Pazar günü saat 14.00 te oynanacak karşılaşmadan iyi bir sonuçla çıkmak istediklerini ifade eden Altıntaş,  bu maçla zorlu lig fikstürünü tamamlayacaklarına dikkat çekti. Altıntaş,  takımın her hafta üstüne koyarak mücadele ettiğini ve önümüzdeki haftadan itibaren iyi sonuçlar alacak bir takım haline geleceklerine inandığı söyledi.
 
TÜRKYILMAZ: AMACIMIZ DİNÇSPOR İLE BASKETBOLU SEVDİRMEK
Mudanya Belediyesi ve Dinçspor  Kulübü Başkanı Hayri Türkyılmaz ise  Mudanya da birçok unutulan değerler gibi ilçenin en eski kulübü olan Dinçspor kulübünün de  unutulduğunu ve bunun ilçe için büyük bir kayıp olduğunu  söyledi. Türkyılmaz,” İlçenin en eski kulübünün kapatılarak işlevine son verilmesi Mudanya için büyük bir kayıp ve üzüntü nedeniydi. Yıllar önce unutulmuş, unutturulmuş bir kulübü yeniden spor yaşamının içine dahil etmeyi uygun görerek, Bayanlar 2.lig basketbol takımımızı kurduk.  Şimdi önümüzde minikler ve genç takımlar adı altında 2 takım daha kuruyoruz. Amacımız Mudanya’da basketbolu sevdirmek” dedi.
 

 

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık