solyanreklam
sagreklam

Dosteli Market Zinciri Tarsus?ta

Dosteli Market Zinciri Tarsus?ta

Dosteli Market Zinciri Tarsus?ta
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi, ihtiyaç sahibi Mersinli vatandalar için hizmete sunduu Dosteli Market’in Tarsus ubesini açyor.

Sosyal belediyeciliin gerei olarak dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandalara temel ihtiyaçlar olan, gda, giyim ve temizlik malzemesi temini salayan Dosteli Market adm adm ilçelere yaylyor. Ksa süre önce Silifke’de açt Dosteli Market ile zincirinin saysn 4’e çkaran Büyükehir Belediyesi Tarsus’a açaca yeni ube ile Dosteli Market’in saysn 5’e çkaryor.

Ürünlerin raflarda hazr bir ekilde yerini ald ve vatandalarn kullanmna hazr hale getirilen Tarsus Dosteli Market bu hafta içinde açlacak.

Mersin Merkez, Erdemli, Silifke ve Anamur’daki ubeleri ile Mersinli vatandalara yardm elini uzatan Büyükehir Belediyesi toplamda 15 bin 604 vatandan hayatna dokunarak, aile bütçelerine destek oldu.  

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin yardmlama ve dayanmay arttrmak, yoksulluun azalmas, toplumsal bar ve hogörüyü arttrmak adna gelitirdii projelerden yalnzca biri olan  “Dosteli Market" projesi, Tarsus’ta açlacak olan ubesi ile yaklak 20 bini vatandan bütçesine katk salam olacak. Tarsus ehitkerim Mahallesi Adana Bulvar’nda hizmete açlacak olan Dosteli Market bu hafta içinde vatandalarn kullanmna açlacak.

Gülnar lçesine Dosteli Market Müjdesi

Mersin’de herhangi bir Sosyal Güvenlik kurumuna tabi olmayan vatandalara gda ve giyim yardmnda bulunan Dosteli Market’in 6. ubesi de yolda.

Büyükehir Belediyesi’nin ilçelerde ihtiyaç sahibi ailelerin popülâsyonuna göre belirlenen yerlerde açaca Dosteli Marketin Gülnar ubesi için çalmalarn devam ettiini belirten yetkililer Gülnar’da Dosteli Marketin Mart aynn sonunda açlacan da belirtti.

Dosteli Marketten Kimler yararlanabiliyor?

Dosteli Market’ten, Mersin Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Bakanl’na bavuran ve dar gelirli olduu tespit edilen vatandalar yararlanabiliyor. Dar gelirli vatandalarn adlarna verilen ve her ay düzenli olarak 200 puann yüklenecei Mersin Kart ile rahatça alveri yapacak olan vatandalar, isteklerine göre ister bir seferde, isterlerse ayn farkl günlerinde ihtiyaçlarn karlayabiliyor. Ürünlerin para ile deil puan sistemi ile sata sunulduu Dosteli Market’te vatandalarn aldklar ve farkl puanlara sahip olan ürünler kartlarndan düülerek puanlar market kasasnda birikiyor. htiyaç sahibi ailelerin, gönül rahatl ile alveri yapabilecei ve aile bütçesine katk salayabilecei Dosteli Markete ba yapmak isteyen vatandalar bata bulunabiliyor.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık