solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI SÜPER LİG’E ADIM ADIM İLERLİYOR

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI SÜPER LİG’E ADIM ADIM İLERLİYOR

DİNÇSPOR’UN SULTANLARI SÜPER LİG’E ADIM ADIM İLERLİYOR
  • 27 Şubat 2017, Pazartesi 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, kendi sahasında ağırladığı lig lideri Eskişehir Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü 34 -29 yenerek Süper Lig’e adeta göz kırptı.

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar 1. Liginde mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı, kendi sahasında ağırladığı Eskişehir temsilcisi Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü’nü 34-29 mağlup etti. Mudanya Spor Salonu’nda oynanan karşılaşmayı Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediye Başkan Yardımcıları Akın Poroy ve Metin Şen, Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş’ın yanı sıra belediye meclis üyeleri ve Mudanyalı sporseverler takip etti.
İLK YARI DENGEDE GEÇTİ
Tarihi Mudanya Bandosu’nun marşlarıyla ve Mudanyalı sporseverlerin büyük desteğiyle başlayan karşılaşmaya iki takımda dengede başladı. Karşılıklı ataklar ilk geçen on dakikayı Dinçspor 4-2 önde bitirirken, moladan sonra aradaki farkı beş sayıya kadar çıkardı. Çabuk toparlanan Anadolu Üniversitesi aradaki farkı bir sayıya indirdi, ilk devre 14-13 Dinçspor’un üstünlüğü ile noktalandı.
DİNÇSPOR ÜSTÜNLÜĞÜ BIRAKMADI
İki takımında hızlı başladığı ikinci yarıda skor üstünlüğünü koruyan Dinçspor, son on beş dakikaya 22-20 önde girdi. Dinçspor’un Sultanları taraftar desteğini de arkasına alarak, karşılaşmanın sonlarına doğru kalitesini ortaya koydu.  Son on dakikada kaleci Büşra’nın kurtarışları takımı ve taraftarları ateşlerken, Dinçspor sahadan 34-29 galip ayrılarak Süper Lig yolunda önemli bir engeli aşmış oldu. Dinçspor’da Ecem ve Kübra kırmızı kartla oyun dışında kalırken, maçın en skorer isimleri 7’şer golle Dinçspor’dan Marija ve Mica oldu.
MUDANYALI TARAFTARLARA TEŞEKKÜR
Önemli bir maçtan kayıpsız ayrıldıklarını belirten Dinçspor Antrenörü Ali Karayörük, alınan galibiyet ve ortaya konan oyundan dolayı oyuncularını tebrik etti. Maç sonunda sahaya girerek, oyuncuları ve teknik heyeti kutlayan Dinçspor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş ise kendilerini yalnız bırakmadıkları için Mudanyalı taraftarlara teşekkür etti. 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık