solyanreklam
sagreklam

MUDANYA’DA YEREL YÖNETİCİLER HALKIN AYAĞINA GİDİYOR

MUDANYA’DA YEREL YÖNETİCİLER HALKIN AYAĞINA GİDİYOR

MUDANYA’DA YEREL YÖNETİCİLER HALKIN AYAĞINA GİDİYOR
  • 23 Şubat 2017, Perşembe 0:00

Mudanya Kaymakamlığı’nın koordinesinde yerel yöneticiler bölgesel olarak düzenledikleri toplantılarla vatandaşların sorunlarını yerinde dinliyor.  Tirilye Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıda başlıca sorunların alt yapı, trafik ve otopark olduğu vatandaşlar tarafından vurgulandı.

Mudanya Kaymakamlığı’nın koordinesinde Mudanya Belediyesi’nin destekleriyle düzenlenen halk toplantılarında vatandaşların sorunları ve talepleri birinci ağızdan en yetkili kişilere aktarılıyor. Tirilye Mahallesi’nde gerçekleşen toplantıya Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, Garnizon Komutanı SG. Bnb. Alpaslan Baysal, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra kamu kurum müdürleri, daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.
“TİRİLYE’DEYAŞAMAK AYRICALIK OLACAKTIR”
Sorunlar ve çözüm noktaları konusunda fikir alışverişinin yapıldığı toplantıda Tirilye’nin çok değerli bir yer olduğuna vurgu yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ise, “Tirilye için projeye dönüşecek çok güzel hayallerimiz var. Öncelikli olarak yapılması gereken çalışmalarımızı ve hizmetlerimizi hayata geçirdik. Her şey zamanla olacak” dedi. Tirilye’nin özgün güzelliğine kavuşacağını da söyleyen Türkyılmaz, “Yayalaştırma konusunda ve araçların Tirilye içine girmemesi konusunda çalışmalar yapıyoruz. Futbol sahası ve Taş Mektep ile ilgili çalışmaların devam ediyor. Yaptığımız hizmetlerimiz artarak devam edecek” dedi.  Tirilye ve Kumyaka’nın Mudanya’dan daha çok bilinir ve tanınır hale geldiğini vurgulayan Türkyılmaz, gerekli düzeni sağladıkları takdirde Tirilye’de yaşamanın çok büyük bir ayrıcalık olacağını da sözlerine ekledi.
SÖZER, “TARİHİ DOKU KORUNMALI”
Gerçekleştirdikleri toplantıların tüm Mudanya’da bölgesel olarak devam edeceğini belirten Mudanya Kaymakamı Faik Oktay Sözer, “Plan ve programlarımızı iyi hazırlayıp neler yapacağımıza karar vermek adına bu toplantıları gerçekleştiriyoruz” dedi. Toplumsal menfaatlerin bireysel menfaatlerin her zaman üstünde yer aldığına da dikkat çeken Sözer, “Hep beraber istişare halinde Tirilye’miz de neler yapabilir bunları değerlendireceğiz. Sokak iyileştirme çalışmalarını yaparak, tarihi dokuyu koruyup mahallemizi canlandırmak gerekiyor” ifadelerini kullandı. Toplantıda vatandaşlar sorunlarını ve taleplerini dile getirirken, kamu kurum yöneticileri de yapılacak çalışmalar ve çözüm önerileri konusunda bilgiler aktardı.
   

                                   

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık