solyanreklam
sagreklam

İDİL ÖZKOL BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

İDİL ÖZKOL BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ

İDİL ÖZKOL BAŞARILARINA BİR YENİSİNİ DAHA EKLEDİ
  • 27 Şubat 2017, Pazartesi 0:00

11. Datça Açık Kış Yüzme Maratonu’na katılan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü yüzücüsü İdil Özkol, bayanlar genel klasman ikincisi,19-24 yaş kategorisinde de birinci olarak yeni bir başarıya daha imza attı.

Ulusal ve Uluslararası birçok dereceye sahip olan Mudanya Belediyesi Dinç Spor Kulübü sporcusu İdil Özkol, Datça Kaymakamlığı, Datça Belediyesi, Muğla Ticaret ve Sanayi Odası ile Muğla Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde düzenlenen farklı kategorilerde 450 yüzücünün katıldığı Datça 11. Ulusal Açık Su Yüzme Yarışlarında 19-24 yaş kategorisinde birinci oldu. Plaj ve fener arasında ki 5 km’lik uzun parkurda rakiplerini geride bırakarak yarışmayı birinci tamamlayarak altın madalyanın sahibi olan Özkol, bu başarısını Mudanyalılara armağan etti.  Birincilik kürsüsünde Mudanya Belediyesi’nin flamasını dalgalandıran Özkol, kendisine destek veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz ile Dinç Spor Kulübü Başkanı Erkan Altıntaş, kulüp yöneticilerine ve ailesine teşekkür etti.
“BAŞARILAR BİZE GURUR VERİYOR”
Yüzme yarışlarında Mudanya’nın temsil edilmesinin gurur verici olduğuna dikkat çeken Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “İdil kızımızın yarışlarda elde ettiği dereceler bizlere büyük mutluluk vermektedir. İnanıyorum ki katılacağı diğer yarışlarda da elde edeceği derecelerle bizlere bu gururu yaşatacaktır” dedi. Geçtiğimiz yılda İdil’in aynı yarışlarda birinci olduğunu sözlerine ekleyen Türkyılmaz, İdil ve ailesini başarılardan dolayı tebrik etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık