solyanreklam
sagreklam

DİNÇSPOR’U TUTABİLENE AŞK OLSUN!

DİNÇSPOR’U TUTABİLENE AŞK OLSUN!

DİNÇSPOR’U TUTABİLENE AŞK OLSUN!
  • 10 Aralık 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi Dinçspor Kulübü Bayan Hentbol Takımı B grubunda çıktığı üçüncü maçını da kazandı. Sahasında Bandırmaspor’u 35-30 yenen Dinçspor yoluna namağlup devam ediyor.

Türkiye Deplasmanlı Bayanlar Hentbol 2.’Lig’i B grubunda mücadele eden Mudanya Belediyesi Dinçspor Bayan Hentbol Takımı sahasında ağırladığı Bandırmaspor’u çekişmeli geçen maçta 35-30 mağlup etti. Hızlı ve dengeli başlayan karşılaşmanın ilk yarısında hızlı hücumlar ile goller bulan Dinçspor’un sultanları, sert savunma ile de rakibi durdurmayı başardı. İlk devrede istediği oyunu ortaya koyan Dinçspor, soyunma odasına 19-10 önde gitti.
İKİNCİ YARI NEFES KESTİ
Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Bandırmaspor, taraftar desteği ile maça ağırlığını koydu. Oyundan düşen Dinçspor sayı bulmakta zorlanırken, Bandırmaspor aradaki farkı 3 sayıya kadar indirdi. Aldığı mola sonrasında toparlanan Dinçspor farkı yeniden açarak, maçta yeniden kontrolü ele geçirdi. Maçın son dakikalarında mücadele gücü üst seviyelere çıkarken, Dinçspor karşılaşmayı 35-30 kazanarak, üçüncü maçında da galibiyet ile ayrıldı. Dinçspor’da Ceren Subaşı 11 gol ile galibiyete katkı verirken, Bandırmaspor’da Sevil ve Zehra 6 gol kaydetti. Karşılaşmada Dİnçspor’dan Buse ve Zeynep, Bandırmaspor’dan Sevil Ay kırmızı kart ile oyun dışında kalırken, Dinçspor’da Kübra Ercan sakatlanarak oyunu terk etti.
GALİBİYETİ MUDANYA’MIZA ARMAĞAN EDİYORUZ
Aldıkları galibiyetten dolayı sporcularını kutlayan Antrenör Ali Karayörük, yollarına emin adımlar ile devam ettiklerini söyledi. Karşılaşmada kendilerini yalnız bırakmayanlar ile Belediye ve Kulüp Başkanı Hayri Türkyılmaz’a teşekkür eden Karayörük, “Galibiyet Mudanya’mıza armağan ediyoruz. Galibiyetlerimiz devam edecek” dedi. Karşılaşmayı birçok sporseverin yanı sıra Mudanya Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Esen, Ali Polat ve Servet Usta’da takip etti. Dinçspor Bayan Hentbol takımı grubun dördüncü maçında 13 Aralık Pazar günü sahasında İzmir Kemalpaşa Gençlik Spor’u ağırlayacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık