solyanreklam
sagreklam

TEMİZLİK TİMİ MAHALLELERDE İŞ BAŞINDA

TEMİZLİK TİMİ MAHALLELERDE İŞ BAŞINDA

TEMİZLİK TİMİ MAHALLELERDE İŞ BAŞINDA
  • 10 Aralık 2015, Perşembe 0:00

Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ın talimatıyla bünyesinde oluşturduğu temizlik timi ile günde 4 mahalleyi temizliyor. 

Mudanya Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü bünyesinde oluşturduğu temizlik timi ile günde 4 adet mahalleyi baştan aşağıya temizliyor. 5 kişiden oluşan temizlik timi Temizlik İşleri Müdürü Eyüp Kalkan’ın plan ve programı ile mahallelerin meydanlarını, camilerini, tuvaletlerini, okul bahçeleri gibi birçok yeri temizlikten geçiriyor. İlk olarak Işıklı, Çepni, Yörükali ve Akköy Mahallelerinden temizlik harekatına başlayan ekipler, her gün planlı olarak 4 mahalleyi temizleyecek.
“MAHALLELERİMİZ PIRIL PIRIL OLACAK”
Bünyelerinde kurdukları temizlik timi ile mahallelerde temizlik çalışmalarına hız verdiklerini belirten Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Sonbahar mevsimi ve zeytin zamanı olması nedeniyle mahallelerimizin meydanları çok kirleniyor. Bizde kurduğumuz ekip ile bu kirliliği ortadan kaldırmak amacındayız” dedi. Gelecek talepler doğrultusunda mahallelerde halka açık her yerin temizleneceğini sözlerine ekleyen Türkyılmaz, “Sokak temizleme aracımız ile mahallelerimiz her gün temizleniyor. Bunun yanı sıra Zeytindalı ekibimiz belli günlerde mahallelerimizde temizlik çalışmaları yapıyor. Kurduğumuz temizlik timi ile de günde 4 mahallemizi pırıl pırıl yapacağız. Emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum. Daha temiz bir Mudanya yaratmak için çalışmalarımız sürecektir” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık