solyanreklam
sagreklam

DEREKÖY OKULUNDA ISINMA PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

DEREKÖY OKULUNDA ISINMA PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ

DEREKÖY OKULUNDA ISINMA PROBLEMİ ÇÖZÜLDÜ
  • 18 Kasım 2016, Cuma 0:00

Dereköy İlköğretim Okulu'nda personel eksikliğinden dolayı yaşanan ısınma sorununa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz çözüm oldu.

Dereköy Mahallesi İlköğretim okulunda personel eksikliği nedeniyle yaşanan ısınma sorununa Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz çözüm oldu.  Okul Müdür Vekili Ahmet Ceylan’ı makamında ağırlayan Türkyılmaz, yaşanan sıkıntıları birinci ağızdan dinledi.  Yaşanan sorunu çözümlemek adına girişimde bulunan Türkyılmaz, “Okulumuza belediyemiz tarafından personel tahsis edilerek sorun çözümlenmiş ve çocuklarımızın sıcak sınıflarda eğitim görmesi sağlanmıştır” dedi.
“HER OKULDA PERSONELİMİZ VAR”
 Milli Eğitim Müdürlüğü ile gerçekleştirdikleri protokolü hatırlatan Türkyılmaz, “İlçemizde bir ilki daha gerçekleştirerek, Mudanya sınırları içerisindeki okullarımızda temizlik ve diğer ihtiyaçlarının karşılanması için birer personel tahsis etmiştik” dedi.  Eğitime her zaman destek olduklarını yineleyen Türkyılmaz, “Bu okulumuzda olduğu gibi oluşabilecek tüm eksiklik ve ihtiyaçlara da belediye olarak destek olacağız. Çocuklarımız bizim geleceğimizdir, onların en iyi koşullarda eğitim görmesi önceliğimizdir. Belediyemizin eğitime desteği devam edecektir” ifadelerini kullandı.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık