BAŞKAN TÜRKYILMAZ, "ÖLÜM TEHDİTLERİ BİZİ YILDIRAMAZ”

BAŞKAN TÜRKYILMAZ,
  • 18 Kasım 2016, Cuma 0:00

Usulsüz ve kıyı kenar çizgisine muhalefet ettikleri gerekçesiyle yıkımı gerçekleştirilen Mudanya’da ki bazı plaj işletmecileri tarafından tehdit edilen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karademir ve Zabıta Müdürü İlhan Aksakal gerekli yasal yollara başvurarak hukusal süreci başlattılar.
Geçtiğimiz aylarda usulsüz ve kıyı kenar çizgisine muhalefet ettikleri gerekçesiyle yargı denetiminden geçen yıkım kararları sonrasında yıkımları gerçekleştirilen Mudanya’da ki bazı plaj işletmecileri Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karademir ile Zabıta Müdürü İlhan Aksakal’a ölüm tehditleri savurdu. Hiçbir kimsenin kendisini ve personelini tehdit edemeyeceğini vurgulayan Türkyılmaz, “Biz Mudanya’nın ve Mudanyalının hakkını kimseye yedirmeyeceğiz diye yola çıktık. Ölüm tehditleri aldık ve almaya da devam ediyoruz. Ama hiç bir şey bizi yıldıramayacak. Bunu böyle bilsinler” dedi.  Türkyılmaz, kendisini ve personelini tehdit eden kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını ve hukuksal sürecin kararlılıkla işletileceğini de sözlerine ekledi.