solyanreklam
sagreklam

Demircili Mahalle Muhtarından Anlamlı Teşekkür

Demirci ilçesine bağlı Hırkalı Mahallesi’nin Muhtarı Garip Topal, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahallelerindeki hizmetleri için gazete...

Demircili Mahalle Muhtarından Anlamlı Teşekkür
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 15:18
01.08.2018 12:18

Demirci ilçesine bağlı Hırkalı Mahallesi’nin Muhtarı Garip Topal, Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğü’nün mahallelerindeki hizmetleri için gazeteye ilan vererek teşekkür etti.

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, il genelinde alt ve üstyapı sorunlarını ortadan kaldırmaya devam ediyor. MASKİ, Demirci ilçesine bağlı Hırkalı Mahallesi’nde yaşanan içme suyu sıkıntısını, eski içme suyu deposunun yerine sızdırmaz özellikli kompozit depo inşası, 220 metre derinliğinde yeni bir sondaj, 3 kilometrelik isale ve terfi hattı döşeyerek giderdi. Hırkalı Mahalle Muhtarı Garip Topal da, MASKİ’nin mahallede gerçekleştirdiği çalışmalar için yerel basına ilan vererek teşekkür etti.
Muhtar Topal; “Millete efendilik yoktur. Hizmet vardır. Bu millete hizmet eden O’nun efendisi olur”
Mahalle sakinleri adına memnuniyetini ifade eden Hırkalı Mahalle Muhtarı Garip Topal ilanında, “Millete efendilik yoktur. Hizmet vardır. Bu millete hizmet eden O’nun efendisi olur” ifadelerini kullanarak şunlara yer verdi: “Mahallemizde yıllardır çektiğimiz su çilesi Manisa Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ ekiplerimizce çok şükür giderildi. Su tutmayan içme suyu depomuz yenilendi. Dağdaki kaynak sularımızın başları yapıldı, yetmedi sondaj yapıldı. 200 metreden Rabbim bol su verdi. Tankerlerle su takviyesi yapılan günler mazide kaldı. Yıllardır yaşadığımız su çilemizi sona erdiren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Cengiz Ergün’e, MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun’a,  Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Sayın Kazım Aysan’a, Büyükşehir’in sahadaki gözü kulağı, hizmet sevdalısı, fedakar, çalışkan, mazeret değil çözüm üreten Büyükşehir ve MASKİ personelimize ne kadar teşekkür etsem azdır. İyi ki varsınız. Bize can, bize kan oldunuz. Su, yaşam kaynağıdır, su hayattır, su yoksa ağaçta toprakta insanda yoktur” dedi.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık