solyanreklam
sagreklam

Kamu Malına Zarar Veriyorlar

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Vestel işbirliği ile Yunusumre ilçesinde yapılan Türkiye’nin en uzun bisiklet yolunun aydınlatmaları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler...

Kamu Malına Zarar Veriyorlar
  • 01 Ağustos 2018, Çarşamba 15:03
01.08.2018 12:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Vestel işbirliği ile Yunusumre ilçesinde yapılan Türkiye’nin en uzun bisiklet yolunun aydınlatmaları, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından tahrip edilerek kamu malına zarar verildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesinin yaşanabilir bir kent adına yürüttüğü çalışmalara kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından zarar veriliyor. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Vestel işbirliği ile Yunusemre ilçesinde yapılan bisiklet yolundaki aydınlatma lambalarından 86’sı, dubalardan ise 24 tanesi kimliği belirsiz kişi veya kişiler tarafından tahrip edilerek zarara uğratıldı. Geceleri şehrin güzelliğine katkı sağlayan aynı zamanda da trafik güvenliği açısından farkındalık sağlayan bisiklet yolu refüj aydınlatması çirkin bir saldırı ile karşı karşıya kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından yapılan saldırılar sonucu zarar gören refüj aydınlatmaları ve dubalar en kısa zamanda yenileri ile değiştirilerek vatandaşların hizmetine sunulacağı duyuruldu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık