solyanreklam
sagreklam

Çocuklar Hem Eğleniyor, Hem Mersin'in Güzelliklerini Tanıyor

Çocuklar Hem Eğleniyor, Hem Mersin'in Güzelliklerini Tanıyor

Çocuklar Hem Eğleniyor, Hem Mersin'in Güzelliklerini Tanıyor
  • 20 Kasım 2017, Pazartesi 0:00

Eitime verdii destekler ile Mersin’de örencilerin ve ailelerin takdirini toplayan Büyükehir Belediyesi, 2017-2018 eitim öretim yl balarnda datt krtasiye setine ek olarak anaokulu ve birinci snf örencileri için özel hazrlanan ‘Tarihi Mersin’ isimli boyama kitabn Mersin genelindeki tüm okullarda eitim gören çocuklara hediye etti.

Yalnzca merkezde deil, ilçelerdeki en ücra mahallelere kadar eitim destei götüren Büyükehir Belediyesi, Mersin’in tarihi ve doal güzelliklerinin yer ald boyama kitab ile 20 bin örenciyi yeteneklerini gelitirecekleri ve yaadklar kenti kendilerince renklendirerek tanyacaklar boyama kitaplarna kavuturdu.

Büyükehir Belediyesi Basn Yayn ve Halkla likiler Daire Bakanl ekipleri tarafndan datm yaplan eitim yardmlar esnasnda Yeniehir lkokulu anaokulu örencileri Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz için iir okuyarak, teekkür ettiler.

Her kademeye eitim destei

Eitim desteinin yapld Toroslar Atike Akel Ortaokulu Türkçe öretmeni Berker Bozhasan ise, “Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Burhanettin Kocamaz ve ekibine çok teekkür ediyoruz. Eitim alannda, sosyal ve kültürel alanlarda yapm olduu hizmetler takdire ayan. Belediyecilik yol ve su getirmenin yan sra sosyal ve kültürel alanlarda da hizmet vermektir. Bunu da Büyükehir Belediye Bakanmz Sayn Burhanettin Kocamaz çok iyi bir ekilde yapyor ve her kesim tarafndan takdir ediliyor. Okulumuza yapt bu hizmetten dolay Burhanettin Bakanmza ve belediye personellerine çok teekkür ediyorum” dedi.

Örencileri için yaplan eitim desteinden son derece memnun kalan öretmenler, kendilerinden hiçbir destei esirgemeyen Mersin Büyükehir Belediyesi’ne teekkürlerini ilettiler. Hediye edilen boyama kitaplar ile çocuklarn hayal dünyalarnn gelieceini ve ayn zamanda Mersin’i tanyacaklarnn altn çizen öretmenler kadar örenci velileri de eitime verilen desteklerden dolay Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkür ettiler.


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık