solyanreklam
sagreklam

Hizmetler Çiftlikköy?de De Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hizmetler Çiftlikköy?de De Hız Kesmeden Devam Ediyor

Hizmetler Çiftlikköy?de De Hız Kesmeden Devam Ediyor
  • 20 Kasım 2017, Pazartesi 0:00

MESK ekipleri Yeniehir lçesi Çiftlikköy Mahallesi akir Son Caddesi’nde içmesuyu ebekesi yenileme çalmalar kapsamnda 48 bin 900 metre içme suyu ebeke hatt döedi. MESK Genel Müdürlüü tarafndan yürütülen çalmalarn tamamlanmasnn ardndan Mersin Büyükehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Onarm Dairesi Bakanl’na bal ekipler asfaltlama çalmalarna balad.

“Bundan sonra daha düzgün bir mahallede oturmu olacaz”

Çiftlikköy Mahalle Muhtar Aynur Öztürk, Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan yürütülen çalmalar ile ilgili konuarak, “Bizim su ebeke borularmz çok eskiydi ve borular küçüktü, yetmiyordu. Mersin Büyükehir Belediyesi’ne mahallemizdeki boru hatlarnn deimesi için bavurduumuz zaman programa aldlar. imdi mahallemizin altyaps yenilendi. Halkmz da bundan çok memnun, ben de çok memnunum” dedi.

Çalmalar sayesinde, uzun yllar içmesuyu ebekesi ile alakal sorun yaamayacaklarna dikkat çeken Çiftlikköy Mahalle Muhtar Öztürk, mahalle sakinleri olarak içmesuyu ebeke yenileme çalmalarnn tamamlanmasnn ardndan asfaltlama çalmalarnn yaplmasndan memnun olduklarn belirtti.

Çiftlikköy Mahalle Muhtar Öztürk, Büyükehir Belediyesi tarafndan Çiftlikköy Mahallesi adna tüm isteklerinin karlandn ve tüm çalanlarnn kendileri ile istiare halinde olduunu kaydederek, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a teekkür etti.

Mahallelerinde yürütülen çalmalardan memnun olduklarn kaydeden Çiftlikköy Mahalle Muhtar Öztürk, “nallah bundan sonra daha düzgün bir mahallede oturmu olacaz” ifadelerini kulland.

Çiftlikköy Mahallesi sakini Oktay Ate ise Mersin Büyükehir Belediyesi’nin çalmalarnn eskisinden daha iyi olduuna dikkat çekerek, Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’a çalmalarndan dolay teekkür etti.

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin Çiftlikköy Mahallesi’nde yürüttüü asfaltlama çalmalarnn tamamlanmas ile birlikte Çiftlikköy Mahallesi’nin uzun yllar içinde ihtiyac olan hizmetler karlanm olacak.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık