solyanreklam
sagreklam

Bozyazı Büyükşehir'le Can Buluyor

Bozyazı Büyükşehir'le Can Buluyor

Bozyazı Büyükşehir'le Can Buluyor
  • 20 Kasım 2017, Pazartesi 0:00

Ylbanda temeli atlan ve tamamlanmak üzere olan Bozyaz Katl Otopark ve Pazaryeri, bu ayn sonunda hizmete açlmaya hazrlanyor.

Hizmet maratonu tam gaz devam ediyor

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n Mart aynda gerçekleen temel atma töreninde yapt konumada “Söz verdiysek yaparz ve yapabileceklerimize söz veririz. Yapamayacamz hiçbir i için de söz vermeyiz” diye iaret ettii Bozyaz Katl Otopark ve Pazaryeri inaatnda sona gelindi.

lçe merkezinde önemli bir ihtiyac uzun yllar ortadan kaldracak olan proje, modern ve k görüntüsüyle de Bozyaz ilçesine deer katacak. 250 araçlk 2 katl otoparka sahip olan projede, ayrca iyerleri de yer alacak. Kasm ay sonunda tamamlanarak hizmete açlmas planlanan Bozyaz Katl Otopark ve Pazaryeri, özellikle tarmsal üreticilerin de arlkla yer alaca Pazaryeri ise kent ekonomisine hayat verecek.

Deiim, halkn yüzünü güldürüyor

Bozyaz’da hayata geçen projeler, ilçenin çehresini deitirirken özellikle pazaryerinde esnaf güneten ve yalardan koruyacak, otopark ile kent trafiine nefes aldracak projeden duyduu memnuniyeti ifade eden vatandalar, projenin tamamlanarak faaliyete geçecei günü sabrszlkla bekliyor. lçelerine sunulan hizmetleri deerlendiren vatandalardan Bozyazl brahim Bayar, “Bozyaz’nn böyle hizmetlere ihtiyac vard. Ben bu inaatn içini görmedim ama verilen tüm hizmetlerden memnunum. Bir Bozyazl olarak Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz’n hizmetlerinden memnunum. Sa olsun böyle bir hizmeti ilçemize kazandrd için teekkür ederim.” derken Abdullah Arpa ise verilen hizmetleri “Çok memnunuz. Allah raz olsun. Az bir yolumuz var onu da asfalt yaparlarsa baka hiçbir eksiimiz kalmyor. Büyükehir Belediyesi’nden ne istersek alyoruz” dedi.

Bozyaz’nn tannm esnaflarndan Mahmut Usta ise “Daha birkaç yl önceye kadar yolumuzda asfaltmz bile yoktu, her yer köstebek yuvas gibiydi. Tertemiz yapld. Allah raz olsun. Köyümüze bile hizmet geldi. Verilen hizmetler olaanca hzyla sürüyor” sözleriyle verilen hizmetlerin sadece tesis inasyla kalmadn ifade ederken, Bozyazl Mahmut Çetin ise sona yaklaan proje hakknda “Bozyaz için bulunmaz bir nimet. Mükemmel bir proje. Bozyaz’ya böyle projeler yakrd. Bizleri kilometrelerce uzakta gören ve hizmetlerini bizlere ulatran Büyükehir Belediye Bakanmz Burhanettin Kocamaz’a çok teekkür ederiz. Büyükehir’e balanal, Bozyaz’da büyük deiim oldu. Mezarlktan yola kadar, Pazar yerinden dier hizmetlere kadar her yerde deiim var ve bu bizleri çok mutlu ediyor” diye konutu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık