solyanreklam
sagreklam

Çiçeği Burnunda Anneler MKM'de Buluşuyor!

9 - 10 Aralık tarihlerinde Çiçeği Burnunda Anneler MKM'de Buluşuyor...

Çiçeği Burnunda Anneler MKM'de Buluşuyor!
  • 31 Temmuz 2018, Salı 0:49

Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Anne Bilirse iş birliği ile Çiçeği Burnunda Anneler MKM'de Buluşuyor...

9-10 Aralık'ta Çiçeği Burnunda Anneler MKM'de Buluşuyor!

Anne-babalara yönelik eğitici paneller, uzmanlarla söyleşiler, çocuk ve bebekler için eğlenceli yarışmalar ve atölyeler ve çeşitli sürprizlerle dolu herkese açık etkinliğe tüm anne baba adayları, çiçeği burnunda anne ve babalar, aile büyükleri ve minikler davetli… Ayrıca, kolay ulaşım için ücretsiz ring seferleri de olacak.

Beşiktaş Belediyesi’nin ev sahipliği yapacağı “Çiçeği Burnunda Anneler MKM’de Buluşuyor” etkinliğine Colour Catcher, Bio Oil, Burts Bees, Genkord, Zade Vital, Galt oyuncakları, Carioca boyaları, Remzi Kitabevi, My Gym, Swimlabs, Miss Bebek, Uyku Meleği, Gurmebebek, Nasuh Mahruki Doğada Liderlik Okulu, MAPFRE Vakfı, Anne Bebek dergisi, Çocuk Eğitim Derneği, Erman Kunter Basketbol Akademisi, Neşe Erberk Anaokulları da gerçekleştireceği çeşitli aktivitelerle destek verecek.

9 Aralık Cumartesi günü saat 13.00’te kapılarını açacak olan etkinlik; 10 Aralık Pazar günü 17.00’de sona erecek. İki gün boyunca sürecek söyleşi ve panellerde çok çarpıcı başlıklar yer alacak. Sağlıklı bir hamilelik süreci, yenidoğan bebek bakımı, Serebral Palsi ve çocuklarda konuşma zorlukları, iştahsız çocuklarda beslenme, oyun ve doğanın çocuk gelişimindeki yeri, uyku problemleri ve bunlarla başa çıkma yolları gibi birçok konuya uzmanlarla yapılan söyleşilerde değinilecek.

Eğitici içeriklerin yanı sıra 0-6 yaş çocuklar için kurgulanan eğlenceli aktiviteler de olacak. Colour Catcher el yüz tişört boyama aktivitesi, My Gym ile 0-3 yaş 3-5 yaş 5+ yaş jimnastik atölyeleri, Erman Kunter Basketbol Akademi ile basket atma turnuvası yer alacak. Neşe Erberk Etiler Anaokulları ile yılbaşı süsleri yapılacak olan sanat atölyeleri sonrasında kocaman bir yılbaşı ağacını da çocuklar süsleyecek. Söyleşiler arasında sahnede yapılacak olan “Bebekler Emekliyor!”, “Sandalye Kapmaca” gibi yarışmalar da etkinliğe renk katacak.

Sağlıklı Beslenme tiyatro oyunu ile çocuklar, profesyonel tiyatrocuların canlandıracağı aşçı ve yardımcısından; gün boyunca neler yemeleri gerektiğini ve günlük egzersizin önemini interaktif oyunlar aracılığıyla öğrenecekler. Son dönemlerde gündemde olan Miss Bebek “Bebeğimi Giyiyorum” aktivitesi” ile de anne adaylarımız taşıma şekillerini öğrenecek.

Daha fazla bilgi ve kayıt olmak için www.annebilirse.com sitesini ziyaret edebilirsiniz. Bazı etkinliklerde kontenjan sınırlı olduğundan kayıt olmanızı özellikle öneriyoruz.

Etkinlik tarihi: 9-10 Aralık 2017
Saat: 13.00
Yer: Mustafa Kemal Merkezi
Adres: Uğur Mumcu Cad. No:8 Akatlar - Beşiktaş

*Çocuklarınızla etkinlik alanına kolay ulaşım sağlamanız için ücretsiz ring seferleri düzenliyoruz.

Ring Sefer Saatleri
Ringlerimiz; 12.00, 13.00 ve 14.00 saatlerinde aşağıdaki noktalardan hareket edecektir.

1. Ring: Beşiktaş Barbaros Özgürlük Heykeli Önü - Yıldık Teknik Üniversitesi Durağı (Üst geçitin altı) - İETT Kışla Önü Durağı - Levent Beşiktaş Belediyesi Önü - Akmerkez - MKM

2. Ring: Beşiktaş Evlendirme Dairesi (Ihlamur Kasrı) - Emirhan Caddesi - PTT Dikilitaş - Ayazmadere Caddesi - Gayrettepe Florance Nightingale Hastanesi - Yıldız Posta Caddesi Vakıfbank Önü- MKM

3. Ring: Ortaköy Mimar Sinan Hamamı - İETT TRT Durağı - Ulus Parkı Önü - Ambarlıdere Camii Önü - Aydın Sitesi (Levazım) - Zorlu Center - Akmerkez Yolu - MKM

4. Ring: Levent Metro Durağı - 4. Levent Metro Durağı - Oyak Aydınlar Yeni Levent Camii Önü - İETT Çilekli Durağı - İETT MKM Durağı - Boğaziçi Metro İstasyonu - Dünya Göz Hastanesi - İETT Etiler Durağı - Narin Sitesi - MKM


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık