ÇEYREKBAŞI’NDAN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

• 14 Nisan 2016, Perşembe 0:00

İstanbul Devlet Tiyatrosu sanatçısı Sema Çeyrekbaşı, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Çekimleri Mudanya’nın çeşitli bölgelerinde süren Kehribar dizisinde Saliha Yarımcalı karakterine hayat veren Devlet Tiyatrosu sanatçısı Sema Çeyrekbaşı, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Mudanya’yı çok sevdiğini belirten Çeyrekbaşı, “Çekimlerimizi keyif içerisinde gerçekleştiriyoruz. Yerel halkımızda bizlere çok destek oluyor” dedi. Mudanya hakkında izlenimlerini ve görüşlerini de ileten Çeyrekbaşı, Türkyılmaz ile kültür sanat, turizm ve tarihi yapılar üzerine derin bir sohbet gerçekleştirdi.  Gerçekleşen ziyarette Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen’de hazır bulundu.