solyanreklam
sagreklam

HALKIN BAŞKANI HAYRİ TÜRKYILMAZ

HALKIN BAŞKANI HAYRİ TÜRKYILMAZ

HALKIN BAŞKANI HAYRİ TÜRKYILMAZ
  • 15 Nisan 2016, Cuma 0:00

Gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın ve esnafın içinde olmaya devam eden Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Halitpaşa Caddesi esnaflarını ziyaret etti.


Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, gerçekleştirdiği ziyaretlerle halkın ve esnafın yanında olmaya, halkın başkanı olmaya devam ediyor. Mudanya’nın en işlek caddelerinden olan Halitpaşa Caddesi esnafını ziyaret eden Türkyılmaz, vatandaşın ve esnafın isteklerini dinleyerek, teşekkürleri ve başarı dileklerini de kabul etti.  Belediye Başkan Yardımcısı Akın Poroy, Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Esen, Ali Polat ve Servet Usta’nın yanı sıra CHP Mudanya İlçe Başkanı Ergül Batman ve partililerinde eşlik ettiği ziyaretlerde esnafları tek tek dolaşarak hayırlı işler dileyen Türkyılmaz, “Vatandaşlarımızın yapılan hizmetlerden ve çalışmalarımızdan memnun olduklarını görünce mutlu oluyoruz. En büyük şikayetleri bitmeyen sahil çalışmalarından alıyoruz. Bizlerde bu çalışmaların bir an önce tamamlanmasını bekliyoruz. Ziyaretlerimizi vakit buldukça sık sık gerçekleştiriyoruz” dedi.
SİZDE BİZLERİ ZİYARET EDİN 
Gerçekleştirdiği ziyaretlerde talepleri ve istekleri dinleyen Başkan Türkyılmaz’a vatandaşların da desteğini alıyor. Esnafların ve vatandaşlar Başkan Türkyılmaz’a büyük ilgi gösterirken, ziyaretinden dolayı memnun olduklarını dile getirdiler. Belediyenin kapılarının olmadığını ifade eden Türkyılmaz, “O belediye halkın yani sizlerin belediyesidir. İstediğiniz zaman randevu almaya gerek kalmadan bizleri ziyaret edebilirsiniz” ifadeleri ile vatandaşları da belediyeye davet etti.  


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık