solyanreklam
sagreklam

TÜRKYILMAZ’A MİNİKLERDEN BAYRAM ZİYARETİ

TÜRKYILMAZ’A MİNİKLERDEN BAYRAM ZİYARETİ

TÜRKYILMAZ’A MİNİKLERDEN BAYRAM ZİYARETİ
  • 13 Nisan 2016, Çarşamba 0:00

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Özel Gelişim Atölyesi minik öğrencileri, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret ettiler.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Özel Gelişim Atölyesi ile Küçük Kalpler Kreş ve Anaokulu öğrencileri Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı ziyaret ettiler. Öğretmenleri ile birlikte gerçekleşen ziyaretlerde minikler Türkyılmaz’a okullarında yaptıkları Türk Bayrağı desenli hediyelerini takdim ettiler.  Başkan Türkyılmaz’a marşlar söyleyerek çocuk bayramını kutlayan minikler, ziyaretleri ile Başkan amcalarını mutlu ettiler.
TÜRKYILMAZ “GELECEĞİMİZ EMİN ELLERDEDİR”
Miniklerin gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Türkyılmaz, minikleri bu davranışlarından dolayı kutladı. Öğretmenleri böyle öğrenciler yetiştirdikleri içinde kutlayan Türkyılmaz, “Gençlerimizi aydınlık geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Miniklerimiz ziyaretleri ile bizleri çok mutlu etmişlerdir. Geleceğimizin böyle miniklerimize ve gençlerimize emanet edeceğimiz için çok gururluyuz. Geleceğimiz emin ellerde olacaktır” diye konuştu. Minikler ayrıca Başkan Türkyılmaz’a yeni açılacak okullarının açılışına davet ettiler.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık