‘’ÇAYLAAARR!”

• 03 Kasım 2015, Salı 0:00

Çocuklar Duymasın dizisinin sevilen karakteri “Çaycı Hüseyin” olarak bilinen Alpaslan Özmol ile Tiyatro Sanatçısı Burak Berkan, Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Bursalı olduğunu ve halen Bursa’da oturduğunu, bu açıdan da Bursa’nın kendisi için büyük önem taşıdığını belirten Tiyatro Sanatçısı Alpaslan Özmol, “İbişin Maceraları” adlı tek perdelik çocuk oyununu Mudanya’da ve Mudanya’daki okullarda sergilemek için belediye ile işbirliği yapmak istediklerini ifade etti. Ziyaretten memnuniyet duyduğunu vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz da, Mudanya Belediyesi olarak, kış ayları ile birlikte kapalı mekanlarda gösteri ve etkinlik takvimi oluşturacaklarını, tiyatronun yanı sıra, şiir ve söyleşi gibi programlarla, Mudanyalı Hemşehrilerimize kültürel ve sanatsal etkinlikler sunulacağını ifade etti. Mudanya’da birçok konuda ilkleri gerçekleştirdiklerini vurgulayan Başkan Hayri Türkyılmaz, “Mudanya’da bu güne kadar kültürel ve sanatsal etkinliklere yeterince yer verilmemiş. Mudanya Belediyesi olarak göreve geldiğimizden bu güne, daha yaşanabilir bir Mudanya için, hemşehrilerimize söz verdik. Barışın ve kardeşliğin Başkenti Mudanyamızda, kültürel ve sanatsal etkinlikleri Mudanyalı hemşehrilerimizle buluşturacağız. Bu kapsamda, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekiplerimiz çalışma yürütüyor. Gerek uzak mahallelerimizdeki okullarda, gerekse Uğur Mumcu Kültür Merkezi’nde, tiyatro, şiir ve söyleşi gibi etkinlikler planlıyoruz. Televizyon ekranlarında herkesin beğenerek izlediği ‘Çocuklar Duymasın’ dizisinin ‘Çaycı Hüseyin’i olarak bildiğimiz aslen Bursalı olan Alpaslan Özmol ile Mudanyalı hemşehrilerimizi buluşturmayı çok isteriz. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine ben de çok teşekkür ediyorum” dedi. Ziyarete CHP Mudanya Belediye Meclis Üyesi ve Turizm Komisyonu Başkanı Hüseyin Esen de katıldı.