BAŞKAN TÜRKYILMAZ, ŞEHİTLERİMİZ İÇİN TÜM MAHALLELERDE TOPLAM 25 BİN PORSİYON LOKMA DÖKTÜRDÜ!

• 03 Kasım 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, son zamanlarda yaşanan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimizin ruhu için, Mudanya’mızdaki tüm mahallelerde yaklaşık 2 ayda, toplam 25 bin porsiyon lokma döktürdü.

Son zamanlarda artan terör olaylarında şehit düşen asker ve polislerimiz için Mudanya’mızdaki tüm mahallelerde toplam 25 bin porsiyon lokma döktüren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yaşanan terör olaylarını bir kez daha kınadığını vurguladı. Başkan Hayri Türkyılmaz,  yaklaşık 2 ay boyunca Mudanya’nın tam mahallelerinde gerçekleştirilen lokma döktürme programlarına katılarak, hem Mudanyalı hemşehrilerimize lokma ikram etti, hem de Mudanyalı hemşehrilerimizle sohbet ederek, istek ve talepleri dinledi. Başkan Türkyılmaz, “Son zamanlarda artan terör olaylarında ne yazık ki çok sayıda asker ve polisimiz şehit oldu. Ülke olarak zor zamanlardan geçtiğimiz bu günlerde, birlik ve beraberlik içinde olmalıyız. Artık acılar yaşanmasın. Mudanya  Belediyesi olarak şehitlerimizi unutmuyoruz, unutmayacağız. Onların bu vatan uğruna yaptıklarını, fedakarlıklarını asla unutmayacağız.  Bu vatan için şehit düşen kahramanlarımızı ve gazilerimizi biz kez daha, saygı ve minnetle anıyorum” dedi. Lokma döktürme programlarına Başkan Hayri Türkyılmaz’ın yanı sıra, CHP Mudanya Belediye Meclis üyeleri de katıldı.