MUDANYA GÜZELLEŞİYOR!

• 03 Kasım 2015, Salı 0:00

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinin kent merkezindeki refüjlere diktiği çiçeklerle, Mudanya’mızın çevre düzenlemesi ve görselliğiyle farklı bir görüntüye kavuştuğunu söyledi.

Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kent merkezindeki refüjlere diktiği mevsimlik çiçeklerle, Mudanya adeta renkleniyor. Güzelyalı Mahallesi Atatürk Caddesi’nden, İDO hızlı feribot iskelesine giriş yönündeki refüjleri rengarenk çiçeklerle donatan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Mudanyamızı Barışın ve Kardeşliğin Başkentine yakışır hale getiriyor. Yapılan çalışmalarla Mudanya ve Güzelyalı’nın sadece yaz aylarında değil, kış ve sonbahar aylarında da güzel bir görünüme kavuşmasını sağladıklarını vurgulayan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, ”Sonbahar ve kış aylarıyla birlikte gerek Fen İşleri, gerek Temizlik İşleri, gerekse Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerimiz, Mudanya merkez başta olmak üzere, tüm mahallelerimizde çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürüyor. Mudanyalı hemşehrilerimizin kış aylarını sorunsuz ve rahat şekilde geçirmelerini sağlamak amacıyla, mevsimlik çiçek dikiminin yanı sıra, bordür-tretuvar, asfalt kaplama ve yama, çevre düzenlemesi gibi çalışmalarımız, tüm hızıyla devam ediyor. Barışın ve Kardeşliğin Başkenti Mudanyamız’da, hemşehrilerimizin daha temiz, daha düzenli ve daha güzel alanlarda yaşamalarını amaçlıyoruz” diye konuştu.