solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir'den Toplu Taşıma Güzergahlarında Yeni Dönem

Büyükşehir'den Toplu Taşıma Güzergahlarında Yeni Dönem

Büyükşehir'den Toplu Taşıma Güzergahlarında Yeni Dönem
  • 01 Ocak 1970, Perşembe 2:00

Mersin Büyükehir Belediyesi,  büyüyen ve gelien Mersin’in toplu tama konusunda ihtiyaçlarna hzl cevap verebilmek, vatandalara güvenli, konforlu ve kesintisiz toplu tama hizmeti sunabilmek amacyla otobüslerin güzergâh ve hatlarn yeniliyor.

Büyükehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi tarafndan yaplan çalmalar ve aratrmalar sonucunda uzun yllardr uygulanan toplu tama güzergâh ve hatlarnn Mersin’e yeterli gelmedii sonucuna varld ve toplu tama güzergâh ve hatlarnda düzenleme yaplmas zorunluluu ortaya çkt.

Bu zorunluluk dorultusunda Mersin Üniversitesi ile birlikte bir çalma balatan Büyükehir Belediyesi tarafndan, mevcut her hattn yolcu bilgileri, hangi durakta kaç yolcu inip bindii, yolcularn hangi güzergâhlar kullandklar bilgileri analiz edilerek, ihtiyaç dorultusunda yeni hatlar oluturulup, baz hatlarda yeni düzenlemeler yapld.

MEOT’ta firmalarn yaatt ulam maduriyetine Büyükehir son veriyor

Büyükehir Belediyesi ve Mersin Üniversitesi uzmanlar tarafndan yaplan çalmalarda baz hatlar birletirilirken, baz hatlarda yolcu younluunun datlmas amacyla yeni güzergâhlar oluturuldu. Tüm hatlarn revize edildii çalmalar kapsamnda, youn olan güzergâhlar için 8 yeni hat daha ulam ana eklendi.

l genelinde 65 hatta 210 araç ile toplu tama hizmeti verecek olan Büyükehir Belediyesi, MEOT içerisindeki firmalarn servis hizmeti vermemesinden dolay maduriyet yaayan vatandalarn maduriyetini gidermek için MEOT, Mersin Üniversitesi Tp Fakültesi Hastanesi ve ehir Hastanesi gibi noktalarda akam 20:00 dan sonra her 15 dakikada bir hareket eden ve 24 saat ulam salayacak olan 8 hat oluturdu.

Uygulanmaya balanan hat ve güzergâh uygulamasnda oluabilecek aksaklklarn önüne geçebilmek, vatandalarn kullanacaklar hatlar ve yeni numaralarn örenebilmeleri amacyla “Otobüs Hatlar Rehberi” hazrlanarak, otobüslerde datlyor. Vatandalar ayn zamanda Mersin Büyükehir Belediyesi resmi web sayfas www.mersin.bel.tr den, 444 2 153 Çar Merkezinden, 0324 234 17 18 ve 0324 234 17 19 numaral Toplu Tama ikâyet Hatlarndan güzergâh bilgileri ve toplu tama ile ilgili her türlü istek, öneri ve ikâyetlerini iletebilir.

 

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık