solyanreklam
sagreklam

Büyükşehirden Promosyon ve Fazla Mesai Ücretleri ile İlgili Açıklama

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bazı Basın-Yayın organlarında yer alan promosyon ve fazla mesai ücretlerinin ödenmediğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. ...

Büyükşehirden Promosyon ve Fazla Mesai Ücretleri ile İlgili Açıklama
  • 24 Ağustos 2018, Cuma 19:31

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bazı Basın-Yayın organlarında yer alan promosyon ve fazla mesai ücretlerinin ödenmediğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Toplamda 5.165 personele promosyon ödemesinin yapıldığı ve çalışanların fazla mesai ücretlerinin düzenli olarak ödendiği, CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) üzerinden de Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bu konu ile ilgili herhangi bir şikayetin olmadığı belirtildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, bazı basın-yayın organlarında yer alan promosyon ve fazla mesai ücretlerinin ödenmediğine dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Büyükşehirden yapılan açıklamada, “Bazı Basın-Yayın organlarında yer alan ve Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin promosyon ve fazla mesai ücretlerini ödemediğine dair haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Toplamda 5.165 personele banka promosyonları ödenmiş, çalışanların fazla mesai ücretleri de düzenli olarak ödenmektedir. CİMER (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) üzerinden Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne bu konu ile herhangi bir şikayet olmamıştır. Kasıtlı olarak yapılan bu haberlere halkımızın itibar etmemesini istiyoruz. Yalan haberi yapan ilgililer hakkında da hukuki yollara başvuracağımızın bilinmesini istiyoruz” denildi. 
 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık