Büyükşehir'den Önemli İhale

Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılara yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Gültepe Mahallesi'nde bulunan 3 adet konut+ticaret alanı arsası ihale ile satışa sunulacak.

Büyükşehir'den Önemli İhale
  • 27 Ağustos 2018, Pazartesi 0:00
Büyükşehir Belediyesi, yatırımcılara yeni fırsatlar sunmaya devam ediyor. Gültepe Mahallesi’nde bulunan 3 adet konut+ticaret alanı arsası ihale ile satışa sunulacak.
Büyükşehir Belediyesi, 5 Eylül Çarşamba günü üç adet arsanın satış ihalesini yapacak. Mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait arsalar Gültepe Mahallesi’nde bulunuyor. İhale 5 Eylül Çarşamba günü saat 14.00’te yapılacak.
Konut+ticaret alanı arsalarından birisi bin 507 metrekare diğer ikisi ise bin 512 metrekare büyüklüğünde. Arsalardan ikisi 4 milyon 500 bin, diğeri ise 5milyon 400 bin TL muhammen bedelle satışa sunulacak. İhaleye katılmak isteyenlerin en geç ihale günü saat 11.00’e kadar başvurularını yapmaları gerekiyor.