solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir Zabıtası?ndan Yılbaşı Denetimi

Büyükşehir Zabıtası?ndan Yılbaşı Denetimi

Büyükşehir Zabıtası?ndan Yılbaşı Denetimi
  • 27 Aralık 2017, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi Zabta Dairesi Bakanl’na bal ekipler, yaklaan ylba dolaysyla, younluk yaanmas beklenen iyerleri, umuma açk dinlenme ve elence yerlerine yönelik denetimlerini arttrd.

Mersin halknn temiz, salkl ve güvenli gda tüketmesi için çalmalarn devam ettiren Büyükehir Belediyesi, yaklaan ylba dolaysyla da denetimlerine hz verdi.

Mersinli vatandalarn ylban salkl ve huzurlu bir ekilde geçirmeleri amacyla Zabta Dairesi Bakanl’na bal zabta ekipleri tarafndan il merkezi ve ilçelerde faaliyet gösteren halka açk, dinlenme ve elence mekânlar, kasaplar, kanatl hayvan eti ve kuruyemi sat yapan iyerlerinde denetimler sklatrld. Ürünlerin son kullanma tarihi, hijyen kurallarna uygun olup olmadklar ve salkl ürün sat yapp yapmadklar denetlendi.

Denetimler sonucunda kanun ve yönetmelikte belirtilen kurallara uymayan iyerleri hakknda gerekli yasal ilem yapld.

Ayrca vatandalar tarafndan ylba ve 1 Ocak tatilinde ikâyetleri ile ilgili olarak ‘444 2 153’ numaral Mersin Büyükehir Belediyesi Çar Merkezi’ni aramalar halinde, zabta ekiplerinin ikâyetleri hzla deerlendirecei belirtildi.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz da halkn huzuru ve esenlii için zabta denetimlerinin ylbanda da aralksz olarak devam edeceini belirterek, 2018 ylnn salk, mutluluk ve esenlik getirmesini temenni etti.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık