solyanreklam
sagreklam

Sporun Mutfağındakiler Erdemli?de

Sporun Mutfağındakiler Erdemli?de

Sporun Mutfağındakiler Erdemli?de
  • 27 Aralık 2017, Çarşamba 0:00

Mersin Büyükehir Belediyesi tarafndan belirli aralklarla düzenlenen ‘Sporun Mutfandakiler Paneli’ Erdemli’de yapld.

TRT Spor Yorumcusu Cevdet Ünüvar’n moderatörlüünde gerçekletirilen Sporun Mutfandakiler Paneli’ne eski milli sporcu ve Galatasaray’n efsanevi kaptan Cüneyt Tanman, TRT ve A Spor yorumcusu Alp Pehlivan, CNN Türk Spor Spikeri, akademisyen, öretim görevlisi, yazar, gazeteci ve gda mühendisi, ayn zamanda iletiim metotlar, diksiyon-fonetik, radyo ve televizyon spikerlii ve maç anlatm teknikleri üzerine sertifika programlarnda deiik üniversite ile belediyelerin açt programlarda ders veren ve CNN Türk ekranlarnda “Spor Masas” ve “Spor Toplants” isimli yaynlarda görev alan Emre Tilev, spor yazar Serhan Türk, Mersin Büyükehir Belediyesi Basketbol takm menajeri Melahat Aydn,  Mersin Büyükehir Belediyesi Bayan Basketbol takm kaptan Gülah Gümüay ve oyuncu Krystal Thomas katld.

Erdemli Kültür Merkezi’nde gerçekleen paneli Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel, Erdemli Belediye Bakan Mükerrem Tollu, Erdemli Uygulamal Teknoloji ve letmecilik Yüksekokulu letme Bilgi Yönetimi Prof. Dr. Cemile Çiçek’te dinledi.

“Mersin spora bu kadar çok destek veren bir bakana sahip olduu için çok ansl”

Spor dünyas hakknda bilinmeyenlerin ve merak edilenlerin konuulduu panelde, katlmclar deneyimlerini örencilere aktarrken, Emre Tilev hazrlad Dijital Dünyada Neler Yaanyor ve Gelecek Nasl Olacak? konulu slayt örencilerle paylaarak, Mutluluk nedir? Hayatnz ne kadar sizin?  adl ksa videolar izletti.  Örencilerin kendilerini gelitirmeleri ve bilim ve teknolojiye ayak uydurmalar gerektiinin altn çizerek ksa hikâyeler anlatan Tilev, konumasnn ardndan canl maç anlatm yapt. Örencilerin ideallerini gerçekletirmek için teknolojiden faydalanmalarn ancak faydalanrken baml olmaktan kaçnmalar gerektiini belirten Tilev, gençlere hayallerini gerçekletirme noktasnda önemli tavsiyelerde bulundu.

Panelde Cüneyt Tanman, Serhan Türk ve Alp Pehlivan sporla ilgili deneyimlerini örencilerle paylaarak, son günlerin en çok konuulan spor olaylaryla ilgili yorumlarda bulundurlar. Sohbet sonras soru cevap eklinde devam eden panel, örenciler tarafndan youn ilgi gördü.

20 yllk profesyonel futbol hayatnda Mersin dman Yurdu’nda da futbol oynayan ve antrenörlük yapan Alp Pehlivan Mersin’in sportif faaliyetler konusunda ansl olduunu dile getirerek,  “Mersin benim hayatmda çok önemli bir yeri olan ve balarm scak tuttuum bir ehir. Ben Mersin’e daha önce gelmitim ama 5-6 yldr urayamyordum. Ama bu güzel davet sayesinde yeniden Mersin’deyim. Biz buraya gelmeden evvel Sayn Büyükehir Belediye Bakanmzla sohbet ettik. Mersin, Burhanettin Kocamaz gibi sporu bu kadar çok seven ve spora destek veren bir bakan olduu için çok ansl. Mersin dman Yurdu için de desteklerini esirgemiyor. Yeni bir çözüm üretme yolunda admlar atlyor. Umarm bu admlar baarl olur” dedi.

Panele katlan örencilerin sorularn cevaplandran panelistlere günün ansna Mersin Büyükehir Belediyesi Genel Sekreter Yardmcs Hasan Gökbel, Erdemli Belediye Bakan Mükerrem Tollu katlmclara çiçek, Olba mozainin yer ald plaket ve Erdemli Belediye Spor formas verirken, Erdemli ehit Öretmen Hac Ömer Serin lköretim Okulu örencileri tarafndan çiçek verildi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık