solyanreklam
sagreklam

Büyükşehir, Turgutlu ve Ahmetli Gasilhanesini Hizmete Aldı

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinde Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Gasilhane Binalarını hizmete aldı.Manisa Büyükşehir Be...

Büyükşehir, Turgutlu ve Ahmetli Gasilhanesini Hizmete Aldı
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 15:23

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinde Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından hayata geçirilen Gasilhane Binalarını hizmete aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı tarafından ilçe merkezlerinde çalışmaları başlatılan gasilhane hizmet binaları, faaliyete başlıyor. Bu kapsamda Turgutlu ve Ahmetli ilçelerinin gasilhaneleri açıldı. Mezarlıklar Daire Başkanı Serpil Çakır da, Mezarlıklar Bakım Onarım Şube Müdürü Gökhan Oğuz Kaya ve görevli gassallar ile birlikte gasilhanelerde incelemelerde bulundu. Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı bünyesinde yürütülen defin işlemlerinin artık tek noktada yapılabileceğini dile getiren Daire Başkanı Serpil Çakır, “Ebediyete intikal eden vatandaşlarımızın, yıkanıp temizlenip, kefenleme işlemleri bu hizmet binalarında yapılacak. Halkımızın, yakınlarını kaybettiği o zorlu günlerinde yanlarında olarak, onlara destek olmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” diye konuştu.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık