solyanreklam
sagreklam

Manisa Büyükşehir Belediyespor Nefes Almadı

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu sabah yaptığı antrenman oldukça ağır tempoda geçti. Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapa...

Manisa Büyükşehir Belediyespor Nefes Almadı
  • 09 Ağustos 2018, Perşembe 14:54

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un bu sabah yaptığı antrenman oldukça ağır tempoda geçti. Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapan yeşil beyazlı ekipte Kürşat Aydın ve Umut Kaya salonda takımdan ayrı olarak kuvvet çalışması yaptılar.

Teknik Direktörü Levent Devrim yönetiminde 2018-2019 futbol sezonuna iddialı hazırlanan Manisa Büyükşehir Belediyespor’da bu sabah yapılan antrenman oldukça ağır bir tempoda geçti. Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapıldı. 1,5 saat süren antrenmanda futbolcular hırslarıyla ön plana çıktılar. Yeşil beyazlı temsilcimizde Kürşat Aydın ve Umut Kaya kamp yapılan otelin fitness salonunda takımdan ayrı olarak kuvvet çalışması yaptılar. Manisa Büyükşehir Belediyespor’da hazırlıklar bu akşam yapılacak olan antrenmanla devam edecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık