solyanreklam
sagreklam

BULGARİSTAN HEYETİNDEN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

BULGARİSTAN HEYETİNDEN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET

BULGARİSTAN HEYETİNDEN TÜRKYILMAZ’A ZİYARET
  • 03 Haziran 2016, Cuma 0:00

Bulgaristan Hak ve Özgürlükleri Hareketi Heyeti (HÖH), Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette birlik ve beraberlik vurgusu yapıldı.

Gerçekleştirdikleri kongre sonrasında çeşitli temaslarda bulunmak üzere Türkiye’ye gelen Bulgaristan Hak ve Özgürlükleri Hareketi Heyeti (HÖH), Kırcaali Milletvekili ve Bulgaristan Parlamentosu Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Erdinç Hayrula, Burgas Milletvekili Durhan Mustafa, Haskovo Milletvekili Saliha Emin, Eğridere Belediye Başkanı Resmi Murad ve Ruen Belediye Başkanı İsmail Osman Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı makamında ziyaret etti.
“BİRLİK VE BERABERLİK SAĞLAYACAĞIZ”
Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Ergül Batman’ında katılım sağladığı ziyarette Mudanya’ya ilk kez geldiklerini ve ilçeyi çok beğendiklerini belirten Kırcaali Milletvekili ve Bulgaristan Parlamentosu Türkiye Dostluk Grubu Başkanı Erdinç Hayrula, “Türkiye’de yaşayan vatandaşlarımıza yaptığımız çalışmaları anlatmak, iki ülke arasında köprü oluşturmak için ziyaretlerimizi sürdürüyoruz” dedi. Toplumsal açıdan yararlı olmak adına çalışmalar gerçekleştirdiklerini de belirten Hayrula, “Elele vererek insanlarımızı rahat ettirmek, insanlarımız arasında birlik ve beraberliği sağlamak için çalışıyoruz. Halkımızın geleceği ve refahı için her çalışmayı halkımızla birlikte gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.
“DAYANIŞMA İÇERİSİNDE OLACAĞIZ”
İnsana değer veren ve tüm insanların kardeşliğini savunan bir anlayışla görevlerini sürdürdüklerini dile getiren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Ziyaretten büyük mutluluk duydum. Umuyorum ki dayanışma içerisinde ilişkilerimizi daha da üst seviyelere taşırız. Hareketiniz ilçemizde de destek görüyor” dedi. İki komşu ülke olarak sosyal ve kültürel anlamda çeşitli birlikteliklerin yapılabileceğini belirten Türkyılmaz, Bu tür ziyaretlerin ülkeler ve şehirlerarasında dostluk köprüleri oluşturması açısından önemli olduğunu dile getirdi.
HÖH’e yönelik yapılan haksız spekülasyonlar, Bulgaristan ve Türkiye arası kurulan iyi ilişkilerin daha da geliştirilmesi, gibi konuların görüşüldüğü ziyaret sonunda Türkyılmaz, heyet üyelerine çeşitli hediyeler vererek teşekkür etti.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık