solyanreklam
sagreklam

''Bizim nazarımızda bir tek Mersinlinin tebessümü her şeye değer''

''Bizim nazarımızda bir tek Mersinlinin tebessümü her şeye değer''

''Bizim nazarımızda bir tek Mersinlinin tebessümü her şeye değer''
  • 31 Mart 2018, Cumartesi 0:00

Mersin Büyükehir Belediye’sinin Hizmette 4. Yl Tantm ve Bilgilendirme Toplants gerçekletirildi. Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz 40 ylda yaplabilecek hizmetleri nasl 4 yl içerisinde hayata geçirdiklerini anlatarak, “25. yla adm atm bir Belediye Bakan olarak huzurlarnzdaym” dedi.

Kongre ve Sergi Saray’nda gerçekletirilen toplantya Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekilleri Oktay Öztürk ile Baki imek, Mersin Baro Bakan Avukat Ali Er, siyasi partilerin il, ilçe bakanlar, ilçe belediye bakanlar, sivil toplum kurulular, oda ve dernek temsilcileri, akademisyenler, meclis üyeleri, muhtarlar, basn mensuplar ve yüzlerce Mersinli katld.

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, kendisine özel yazlan ‘4.yl Mar’ ile salona girerken, dinleyiciler tarafndan büyük bir coku ile karland.

“Bir tek vatandamz kendini çaresiz hissetmesin diye gece gündüz çalyoruz”

‘4 Ylda 40 Yllk Hizmet’ slogan ile gerçekletirilen 4.Hizmet Yl Tantm ve Bilgilendirme Toplants’nda konuan Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, Siirt’te ehit olan 6 köy korucusuna rahmet, yaral askerlere de acil ifalar dileyerek konumasna balad. Bakan Kocamaz, “Mersin Büyükehir Belediyesi olarak omuzlarmzdaki yükün ve halkmzn beklentilerinin farkndayz. Sorumlu olduumuz ehrin insanlarn Cenab Allah’n birer emaneti olarak görüyor, kamu maln canmzdan aziz biliyoruz. Mersin’imizi ve Mersinlileri, hiçbir karlk beklemeden, içten ve gönülden, karasevdallar gibi seviyoruz. Mersin’de kurduumuz merhamet odakl sevgi sisteminin, yazdmz hizmet destannn güç ve ilham kayna budur. Yüzler gülsün, karnlar doysun, bir tek vatandamz kendini çaresiz ve dlanm hissetmesin diye gece gündüz çalmamzn nedeni budur. Dört yl önce göreve geldiimizde halkmza bir söz verdik. “Mersin’in birikmi tüm sorunlarna doru, hzl, kaliteli çözümler üreteceiz” dedi.

“Karnzda bambaka bir Mersin tablosu var”

30 Mart 2014 ylnda çkarlan 6360 Sayl yasadan kaynaklanan sorunlara, l Özel daresi’nden ve kapanan belediyelerden gelen personel fazlalna ramen verdikleri sözleri gerçee dönütürmek için attklar admlar tek tek sralayan Bakan Kocamaz, “Sizler de ahit oluyorsunuz, içme suyundan kanalizasyona, tarmdan ulama, sosyal hizmetlerden sala, kültürden spora, çevreden veterinerlik hizmetlerine kadar her alanda görülmemi hizmetler sunduk. Dört yl gibi ksa bir sürede ürettiimiz hizmet ve projelerle hayal ötesi iler baardk. Belediye kaynaklarn etkin ve verimli kullanarak, katlmc, effaf, adil ve kaliteli hizmetler sunarak ortaya bambaka bir Mersin tablosu çkardk” eklinde konutu.

“nsana dokunmayan hiçbir hizmetin bizim nazarmzda kymeti harbiyesi yoktur”

Derdi hizmet sevdas memleket olan bir kadro tarafndan yönetilen Mersin Büyükehir Belediyesi’nin insan odakl hizmetler ürettiini sözlerine ekleyen Bakan Kocamaz, “ ‘Mersin Büyükehir Belediyesi’nin hayata geçirdii hizmetlerde ‘nsan yaat ki devlet yaasn’ anlay vardr. nsana dokunmayan hiçbir hizmetin bizim nazarmzda kymeti harbiyesi yoktur. Biz, hayatmzn hiçbir döneminde bir ii yapm olmak için ya da desinler diye yapmadk. Kararlarmz, yönettiimiz ehrin önceliklerine göre aldk ve uyguladk. Halkmzdan aldmz yetkiyi, tam bir ibadet uuru içerisinde adaletle kullandk. 24 yllk belediye bakanlmz süresince hep bu ölçüyle hareket ettik” diye belirtti.

“Bizim nazarmzda bir tek Mersinlinin tebessümü her eye deer”

Konumasnn devamnda Denizyldz hikâyesinden anekdotlar aktaran Bakan Kocamaz, “Belediye Bakanlar olarak bizler, Cenab Allah’n emaneti olan her bir insanmz birer denizyldz gibi görmek durumundayz. Unutmayalm ki, her ey sevgiyle balar. Seven sevdiini korur, kollar, gelitirir. Onu mutlu, huzurlu, salkl bir ekilde sonsuza kadar yaatmak ister. Bizim yönetim anlaymz bunu gerektirir. Bizim nazarmzda bir tek Mersinlinin, evet sadece bir tek Mersinlinin mutluluu, 80 yllk yol, 100 yllk köprü hayalleri gerçee dönüen köylümüzün duas, engelsiz tiyatro, müzik ve spor kurslarmzla hayata tutunan bir engelli bireyimizin yüzündeki gülümseme, neredeyse bir asrdr su hasreti çeken köy sakinlerinin avuçlarna doldurduklar suyu kana kana içmesi, evinde tencere kaynatamayan bir vatandamzn Ahanemizde çkan scack bir çorbay yudumlarken hissettii güven, Lösemi hastas bir evladmzn ya da bir köy öretmeninin hayalini gerçee dönütürmek her eye deer, Diyarbakr’dan çocuklar ‘Biz Mersin’i tanmak istiyoruz’ dediklerinde, onlarn yannda olmak her eye deer, evde bakm hizmeti sunduumuz yal bir vatandamzn dual dudaklarndan dökülen bir teekkür, beslenme odanda huzurla suyunu içen bir köpek ya da Kedi Parknda neeyle oynayan sevimli bir kedinin yaama sevincine ahit olmak her eye deer” ifadelerini kulland.

Büyükehir’in tüm hizmetlerinde halkn huzur, güven, refah ve mutluluunun düünülerek hareket edildiini belirten Bakan Kocamaz, “limizde kader birlii eden bütün toplum kesimlerini Mersin ortak paydasnda, bar ve kardelik duygular etrafnda birletiriyoruz. Cennetin yeryüzü ubesi Mersin’imiz insanlk tarihiyle yat benzersiz bir renkler, sesler ve deerler bütünüdür. limizin karakter ve kaderini belirleyen bu paha biçilmez ahengin farknda olarak milli, yerli, vizyoner bir anlayla bkmadan, usanmadan, ylmadan, yorulmadan Mersin için çalyor, Mersin için çabalyoruz” dedi.

“25. yla adm atm bir belediye bakan olarak huzurlarnzdaym”

4. Hizmet Yl Tantm ve Bilgilendirme Toplants’nda kendisine inananlarn güvenini boa çkarmam bir yerel yöneticinin gönül rahatl içerisinde Mersinlilere hitap ettiini belirten Bakan Kocamaz, “Bütün engelleme ve 15 Temmuz sonras Belediyemiz üzerine kurulan kumpaslara ramen aln açk, ba dik, verdii söz ve taahhütlerin tamamn yerine getirmi bir halk adam, 24 yln tamamlam ve bugün 25. yla adm atm bir belediye bakan olarak huzurlarnzdaym. Bu huzur ve mutluluu bizlere yaatt, sizlere kar bizleri mahcup etmedii ve bamz yere edirmedii için Rabbime binlerce kez ükrediyorum. Ayrtran deil birletiren bir anlayla kurduumuz insan odakl üretken hizmet sisteminin daha uzun yllar devam etmesi için her birimize önemli görevler dümektedir. Bu duygu ve düüncelerle; Cenab Allah’tan, Mersin’i dünya kenti haline getirecek daha nice projeleri sizlerle birlikte baaryla gerçekletirmeyi bizlere nasip etmesini diliyorum” eklinde konutu.

Konumas sk sk ‘Bakan Kocamaz Seni Kimse Ykamaz’ ve ‘Mersin Seninle Gurur Duyuyor’ sloganlar ile kesilen Bakan Kocamaz, konumasnn ardndan Mersinli vatandalar tarafndan ayakta alkland. Bakan Kocamaz’n konumasnn ve Mersin Büyükehir Belediyesi’nin hizmetlerinin yer ald tantm filminin izlenmesinin ardndan protokol üyeleri ile birlikte hatra fotoraf çekildi ve 4.yl pastas kesildi.

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık