solyanreklam
sagreklam

Hizmet Maratonu İlçelerde Devam Ediyor

Hizmet Maratonu İlçelerde Devam Ediyor

Hizmet Maratonu İlçelerde Devam Ediyor
  • 01 Nisan 2018, Pazar 0:00

Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, ‘Hizmette 24, Mersin’e Hizmette 4. Yl’ maratonunu ilçelere de tad. lçe toplantlarnda konuan Bakan Kocamaz, “Bu can bu tende olduu sürece biz bu halkn hizmetkâryz” dedi.

Mersin Büyükehir Belediyesi’nin 4.Hizmet Yl Tantm ve Bilgilendirme Toplantlar ilçelere de tand. Aydnck, Bozyaz ve Anamur’da gerçekletirilen ilçe toplantlarnda vatandalarla bir araya gelen Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, hem hizmetlerini anlatt, hem de ilçelerde gerçekletirdii açllar ve temel atma törenleri ile yeni hizmetlerin müjdesini verdi.

3 ilçede gerçekletirilen Tantm Ve Bilgilendirme Toplants’na Mersin Büyükehir Belediye Bakan Burhanettin Kocamaz, MHP Mersin Milletvekili Baki imek,  Aydnck Kaymakam Mehmet Erhan Türker, Bozyaz Kaymakam Hayati Tadan, Aydnck Belediye Bakan Ferat Aktan, Bozyaz Belediye Bakan Mehmet Ball, Bozyaz lçe Emniyet Müdürü Erturul Ekici, MHP il, ilçe bakanlar, sivil toplum kurulular ile oda, dernek temsilcileri ve yüzlerce Mersinli katld.

“Büyükehir’in sosyal hizmetleri Türkiye’de parmakla gösteriliyor”

Mersin’e 4 yl içerisinde verdii hizmetleri tek tek anlatan Bakan Kocamaz, “Mersin sadece bizler için deil, tarihin derinliklerinden günümüze kadar cazibe merkezi olmu ve tarih boyunca da insanlarn üzerine titredii çok önemli bir yerleim birimi. Tarihi pek Yolu’nun Mersin snrlarndan geçmesi de bu bölgenin önemini daha da arttryor. Bugün de gerek konumu, gerek stratejik özellikleri, yetitirdii ürünler, sahip olduu kültürel deerler Mersin’i öne çkaryor.  Bizlerde Büyükehir’in hizmet alannn 22 katna çkt bölgede hizmet üretmeye çalyoruz. Hiç bir ayrm yapmadan bu topraklar üzerinde yaayanlar Cenab- Allahn emaneti olarak görüyor, hepsine eit uzaklkta duruyoruz” dedi.

lçelerde ikamet eden vatandalarn tüm ihtiyaçlarn gidermek için var güçleri ile çaltklarn ifade eden Bakan Kocamaz, “Mersin Büyükehir Belediyesi’nin verdii sosyal hizmetler Türkiye’de parmakla gösteriliyor. Birçok belediye gelip bizim projelerimizi inceleyip, kendi bölgelerinde uygulamak için çalyor. yi günde herkes bir arada olur, önemli olan zor ve skntl günlerde de bir arada olabilmek. Cenaze ileri, tarmsal hizmetler ve engelliler ile ilgili verdiimiz sosyal destekler bütün Büyükehir Belediyeleri tarafndan bizzat yerinde incelenen konular. Sizler zaten yaplanlar görüyorsunuz. unu da açk yüreklilikle söyleyeyim ki ben sizin içinizden çkm bir insanm. Sizinle ayn havay soluyor, ayn eyleri düünüyor, ayn sofradaki tabaklara kak sallyoruz” eklinde konutu.

“Bu can bu tende olduu sürece biz bu halkn hizmetkâryz”

Bozyaz lçesi’nde vatandalar tarafndan alklarla karlanan Bakan Kocamaz, tantm toplantsnda Bozyaz’ya yaplan hizmetlerden bahsederek,  “Belediye Bakanl hem çok zor hem de vebali çok ar bir i. Böylesine zor bir görevi alnmzn akyla bizlere yaptrd için önce Cenab- Allah’a sonra sizlere teekkür ediyoruz. Çok ükür artk 4 yldr bizi daha yakndan tanyorsunuz. Bu can bu tende olduu sürece biz bu halkn hizmetkâryz. Sonuna kadar da mücadelemizi sürdüreceiz. Biz sizden sadece ‘Allah raz olsun’ kelimesini duymak istiyoruz.  Biz sizinle bizden sonraki nesillere çevreye duyarl, salkl insanlarn yaayaca bir kenti hep birlikte ina edeceiz” ifadelerini kulland. Konumalarn ardndan Bozyazl üreticiler Bakan Kocamaz’a Çok Katl Otopark ve Pazar Yeri için teekkür ederek çiçek takdim etti.

Eekle su tama devri bitti

Bozyaz ilçesinde Dereköy mahallesinde gerçekletirilen açl törenine eei ile gelen vatanda damga vurdu. Eskiden eek yardm ile evine su tadn belirten ve Bakan Kocamaz sayesinde evinde ebeke suyuna kavuarak, eekle su tamaktan kurtulduunu belirten vatanda,  Bakan Kocamaz’a teekkürlerini iletti.

“Allah bizi bu i için yaratm”

Belediyeciliin gönül ii isteyen veballi bir meslek olduunun altn çizen Bakan Kocamaz, “Bizim bütün çabamz vatandalarmz mutlu edebilmek. ayet bu 4 yllk sürede sizleri mutlu edebildiysek bizde kendimizi mutlu sayarz. Mersinliler bizim gibi Yörük çocuu göreve geldii için çok ansl. lçe Belediyeleri bu hizmetleri 20 ylda yapamazd. Biz bu göreve, bugüne kadar hizmet almam bölgelerden ie balayacamz söyleyerek talip olduk. Bugüne kadar özel idare mant ile hizmet almakta zorlanan beldeler,  tüm konularda ça atladlar. nallah hedefimiz, görevde olduumuz sürece vatandamz mutlu etmek, mahcup etmeden görevimizi armzla, namusumuzla tamamlamak. Biz kesintisiz bir ekilde yolumuza devam ediyoruz. Mersinliye hizmet etmeye devam edeceiz. Allah bizi bu i için yaratm”  dedi.

“Türkiye’deki tek Belediye Bakan”

MHP Mersin Milletvekili Baki imek, Büyükehir Belediyesi’nin hayata geçirdii hizmetlerden söz ederek, “4. yln sonunda yine aln ak, yüzü pak bir ekilde Mersinli hemerilerimizin karsndayz. Bir belediye düünün ki yüzlerce, binlerce kilometre yol yapyor, yeil alan yapyor. Köydeki kadnn da, dadaki Yörük’ün de, sahilde plaja giren hemerilerin de hizmetine kouyor. Sadece 4 yl içerisinde bu kadar hizmet veriyor. Mersin artk hizmetlerle anlyor. 1994 ylndan bu yana Milliyetçi Belediyecilii tercih ettiiniz için, 4 yldr da Büyükehir’i Kocamaz Bakanmza teslim ettiiniz için çok teekkür ediyorum. Burhanettin Kocamaz 5 seçimdir ayn siyasi partiden seçim kazanan Türkiye’deki tek Belediye Bakan, bir ikincisi yok” diye konutu.

Aydnck lçesi’nde Karadere Mahallesi çme Suyu Terfi Hatt Depo Bakm Onarm i Temel Atma alanna canl balant ile balanlarak tören gerçekletirildi ve Yenika Mahallesi çme Suyu ve Terfi Hatt ile Eskiyörük Merkez Mahallesi çmesuyu ebeke ve sale Hatt Su Deposu’nun açl gerçekletirildi.

Bozyaz lçesinde Dereköy Mahallesi Merkez Terfi Hatt açlnda da canl balant gerçekletirilirken, 2018 yl içerisinde hizmete alnan Çok Katl Otopark ve Pazar Yeri Açl, Çokoluk, Kla, Kötekler ve Beyreli yaylalarnn Terfi ebeke Hatlar Depo le Terfi ve ebeke Hatt Yapm i açl yapld.

Son olarak Anamur ilçesinde ise Malaklar Mahallesi’ne yine canl balant yoluyla balanld ve Malaklar Mahallesi, Cezaevi çmesuyu Tesisi açl, 2018 ylnda hizmete alnan Dosteli Market açl, Halkal Yaylas çmesuyu ebeke Hatt Yapm i açl, Bountu Mahallesi sale ve ebeke Hatt açl, lçe Merkezi çmesuyu Terfi Hatt Deplase ve Terfi Binas Bakm Onarm açl töreni gerçekletirildi. Aydnck, Bozyaz ve Anamur ilçelerinde gerçekletirilen temel atma ve açl törenleri Bakan Kocamaz ve protokol üyelerinin kurdele kesimi ile gerçekleti.

 

 


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık