solyanreklam
sagreklam

BEKLENEN İHALE GERÇEKLEŞTİ

BEKLENEN İHALE GERÇEKLEŞTİ

BEKLENEN İHALE GERÇEKLEŞTİ
  • 17 Mart 2016, Perşembe 0:00

Mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan eski Meriç Çay Bahçesi’nin bulunduğu alanın kiralama ihalesi Mudanya Belediyesi başkanlık makamında gerçekleşti.

Mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan Halitpaşa Caddesi üzerindeki eski Meriç Çay Bahçesi’nin bulunduğu alanın kiralama ihalesi gerçekleştirildi. 10 yıllığına kiralama ihalesini aylık 50 Bin 800 TL + KDV bedelle Abdurrahim Gümüşsel kazandı. 13 firmanın katıldığı ihalenin hayırlı olmasını dileyen Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Merakla beklenen ve çeşitli söylentilerin çıkarıldığı alanda ihalemizi gerçekleştirdik. Mudanya’mızın ve halkımızın çıkarlarını göz önüne alarak yaptığımız ihalelerde bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadık” dedi. Aylık 4 Bin 356 TL + KDV bedelle geçmiş dönemlerde kiralama işinin yapıldığına da dikkat çeken Türkyılmaz, “Aradaki fiyat farkı ortada. Mudanya’mızın ne kadar değerli olduğunu bir kez daha gördük. Biz birilerinin değil, Mudanya’mızın ve halkımızın çıkarlarını koruyoruz. İhaleye katılan firmalarımıza gösterdikleri ilgi ve özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Türkyılmaz’ın 15 gün içerisinde encümen kararını onaylamasının ardından, ihaleyi kazanan Abdurrahim Gümüşsel’in yasal prosedürleri tamamlanması ile Nisan ayı içerisinde yer teslimi gerçekleşecek.

HABERE AİT RESİMLER


BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

SON DAKİKA HABERLER

ANKET

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?

NAMAZ VAKİTLERİ
yukarı çık