Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı Süper Lige yükseldi

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı, Türkiye Kuruluşlar Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazandı.

Büyükşehir Belediyesi Masa Tenisi Takımı Süper Lige yükseldi
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Trabzon Büyük�ehir Belediyesi Masa Tenisi Tak�m�, Türkiye Kurulu�lar Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazand�.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu 16’�nc� Kurulu�lar aras� Masa Tenisi Türkiye �ampiyonas� 21-24 Temmuz tarihleri aras�nda Samsun’da gerçekle�tirildi. Trabzon Büyük�ehir Belediyesi Masa Tenisi Tak�m�, 52 tak�m�n kat�ld��� �ampiyonay� zorlu mücadelelerin ard�ndan 3’üncü olarak tamamlayarak 16 tak�ml� Türkiye Kurulu�lar Süper Ligi’nde mücadele etmeye hak kazand�. Muhammet Alt�nel, Nurettin Akyüz ve misafir oyuncu Vahid Malm�r�’dan olu�an Büyük�ehir Belediyesi Masa Tenisi Tak�m�, final müsabakas�nda Artvin Orman Bölge Müdürlü�ünü yenerek 3’cü oldu.

Bimsa Kocaeli Tak�m�n�n �ampiyon olarak tamamlad��� turnuvada zevkli ve çeki�meli müsabakalar�n ard�ndan üçüncü olduklar�n� ve Türkiye Süper Ligi’ne yükseldiklerini kaydeden Tak�m Kaptan� Muhammet Alt�nel, Trabzon’u ve Büyük�ehir Belediyesini en iyi �ekilde temsil etme gayreti içerisinde olduklar�n� söyledi. Alt�nel, desteklerinden dolay� Trabzon Büyük�ehir Belediye Ba�kan� Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüo�lu’na te�ekkür etti.

ABDULLAH KARPUZ �AMP�YON OLDU

Öte yandan Trabzon Büyük�ehir Belediyespor Kulübü sporcusu Abdullah Karpuz, Y�ld�z Erkekler Türkiye Boks �ampiyonas�’nda Türkiye �ampiyonu oldu. 17-22 Temmuz 2018 tarihleri aras�nda Kahramanmara�’da yap�lan �ampiyonada 46 kg’da mücadele eden Karpuz, tüm rakiplerini ma�lup ederek alt�n madalyay� Trabzon’a getirdi.

SPORUN VE SPORCUNUN YANINDA OLMAYA DEVAM EDECE��Z

Trabzon Büyük�ehir Belediye Ba�kan� Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüo�lu, Y�ld�z Erkekler Türkiye Boks �ampiyonas�’nda �ampiyon olan Abdullah karpuz ve Türkiye Kurulu�lar Süper Ligi’ne yükselen Büyük�ehir Belediyesi Masa Tenisi Tak�m�n� kutlad�. Ba�kan Gümrükçüo�lu, sporun ve sporcunun yan�nda olmaya devam edeceklerini ifade etti.