BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN YAZ YÜZME OKULLARI YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR

Trabzon Büyükşehir Belediyespor tarafından düzenlenen Yaz Yüzme Okulunda çalışmalar yoğun katılımla devam ediyor. 18 Haziran’da başlayan ve 15 Eylül’de sona erecek Yüzme Okulunda 5-15 yaş arası yaklaşık 250 kursiyer eğitim görüyor.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNİN YAZ YÜZME OKULLARI YOĞUN KATILIMLA DEVAM EDİYOR
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Trabzon Büyük�ehir Belediyespor taraf�ndan düzenlenen Yaz Yüzme Okulunda çal��malar yo�un kat�l�mla devam ediyor. 18 Haziran’da ba�layan ve 15 Eylül’de sona erecek Yüzme Okulunda 5-15 ya� aras� yakla��k 250 kursiyer e�itim görüyor. 4 antrenör ile 5 gurup halinde çal��malar�n� sürdüren ö�renciler hem e�leniyor, hem de yüzme ö�reniyor. Mehmet Akif Ersoy Kapal� Yüzme Havuzunda hafta içi günleri gerçekle�tirilen Yüzme Okuluna çocuklar�n� gönderen veliler, kursu düzenleyen Trabzon Büyük�ehir Belediyesine te�ekkür ettiler.

Trabzon Büyük�ehir Belediye Ba�kan� Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüo�lu, Yüzme Okulu ile ilgili olarak yapt��� de�erlendirmede sa�l�kl� nesiller yeti�tirmek için sporun son derece önemli oldu�unu söyledi. Gümrükçüo�lu, “Yüzme sporu dinlenmeye yard�mc� olur, stresi engeller, kaslar�n güçlenmesine yard�m eder. Yüzmek kalbi korur, obeziteyi engeller, enerji verir. Yüzme sporunun bunun gibi daha birçok faydas� vard�r. Bu nedenle çocuklar�m�za yüzme e�itimi vermek bizleri son derece mutlu ediyor. Yaz Yüzme Okuluna kat�lan kursiyerlerimize ba�ar�lar diliyorum. Çocuklar�n� yüzme okuluna gönderen ve spor yapmalar�n� sa�layan velilerimize de te�ekkür ediyorum” diye konu�tu.

Trabzon Büyük�ehir Belediyespor Kulübü Ba�kan� Nihat Demir ise Trabzon’un en büyük amatör spor kulübü olarak spora ve sporcuya en iyi hizmeti vermenin gayreti içerisinde olduklar�n�n alt�n� çizerek, her y�l yaz aylar�nda düzenlendikleri Yüzme Okuluna bu y�l da yo�un kat�l�m oldu�u belirtti. Gelece�in yüzücülerini yeti�tirmek için çal��malar�n� sürdürdüklerini kaydeden Demir, kursun düzenlenmesinde eme�i geçenlere te�ekkür etti.