Haçkalı Hoca anılacak

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Düzköy Belediyesi ve Düzköy İlçe Müftülüğünün ortaklaşa düzenleyeceği “Haçkalı Hoca’yı Anma Etkinliği” 29 Temmuz Pazar günü Düzköy ilçesinin Haçka Yaylası'nda gerçekleştirilecek.

Haçkalı Hoca anılacak
  • 26 Temmuz 2018, Perşembe 0:00

Trabzon Büyük�ehir Belediyesi, Düzköy Belediyesi ve Düzköy �lçe Müftülü�ünün ortakla�a düzenleyece�i “Haçkal� Hoca’y� Anma Etkinli�i” 29 Temmuz Pazar günü Düzköy ilçesinin Haçka Yaylas�'nda gerçekle�tirilecek.

Bu y�l 23’üncüsü düzenlenecek anma merasiminde program�n ilk etab� Haçka Yaylas�’nda bulunan Haçkal� Hoca Camii’nde saat 10.00’da ba�layacak. Kur’an tilaveti ve çe�itli etkinliklerin gerçekle�tirilece�i camii içi program�n ard�ndan saat 13.00’de camii d��� program�na start verilecek. Program çerçevesinde Kur’an-� Kerim tilaveti, tasavvuf musikisi, mehteran konseri icra edilecek. Ayr�ca kat�l�mc�lara pilav-ayran ikram� yap�lacak.

Trabzon’dan programa kat�lmak isteyenler için Büyük�ehir Belediyesi otobüsleri 29 Temmuz Pazar günü 09.00’da Sahil peronundan Haçka Yaylas�’na hareket edecek. Bu hizmetten yararlanmak isteyen vatanda�lar�n 27 Temmuz Cuma ak�am�na kadar Büyük�ehir Belediyesi binas�nda bulunan Ula��m Kart Biriminden biletlerini temin etmeleri gerekiyor.

Trabzon Büyük�ehir Belediye Ba�kan� Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüo�lu, tüm vatanda�lar� Pazar günü düzenlenecek etkinlikler için Hakça Yaylas�’na davet etti. Gümrükçüo�lu, “Bu anlaml� günde Haçkal� Hoca Baba hep birlikte anaca��z. Milli ve manevi de�erlerimize lay�k bir anma töreni düzenleyece�iz” diye konu�tu.